KATE HUDSON

Poznata glumica o Matthewu McConaugheyu: ‘Mogla sam ga namirisati na kilometar...‘

Za časopis People 2005. rekao je da 20 godina nije koristio proizvod koji inhibira miris "jer bi čovjek trebao mirisati kao muškarac"

Matthew McConaughey i Kate Hudson 

 Tommaso Boddi/getty Images/profimedia

Prije 15-ak godina, glumac Matthew McConaughey je ispričao kako je Kate Hudson za njega imala jedan poseban zahtjev dok su snimali film ‘Fool‘s Gold‘ 2008. godine.

- Uvijek bi donijela slani kamen, koji je neka vrsta prirodnog dezodoransa i rekla mi: ‘Hoćeš li, molim te, staviti ovo?‘. Sam ga nisam nikada stavljao. Ni kolonjsku vodu, ni dezodorans, ispričao je tada McConaughey.

Ta se priča nedavno ponovno pojavila kada je Hudson gostovala u emisiji "Watch What Happens Live with Andy Cohen". Cohen je glumici pročitao pitanja gledatelja, a jedno od njih se ticalo priče o tome da je ona navodno natjerala McConaugheya da nosi dezodorans, prenosi CNN.

Hudson je rekla da ga nije na to prisilila, no potvrdila je da on zaista nije nosio dezodorans: - Usput, nemam ga ni ja. Mogla sam ga namirisati na kilometar jer smo bili tako blizu. Prirodni smo, ispričala je.

McConaughey, usput, ne krije svoju averziju prema dezodoransu. Za časopis People 2005. rekao je da 20 godina nije koristio proizvod koji inhibira miris "jer bi čovjek trebao mirisati kao muškarac". Žene u njegovom životu, uključujući njegovu majku, do sada se nisu žalile na njegov "prirodni miris".

Rođeni Teksašanin glumio je u više od 40 filmova, uključujući drame i kriminalističke drame kao što su "Žiri" (1996.), "Amistad" (1997.) i "Klijent" (2011.), ali i komedije poput "Zavedeno za svlačenje" (2006.) ili "Ženskar: Noć bivših djevojaka" (2009.). Došao je do Oscara s glavnom ulogom u biografiji "Dallas Buyers Club", koja se temelji na životnoj priči jahača rodea Rona Woodroofa, koji je umro 1992. od posljedica HIV infekcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 13:19