NAKON NIZA KRITIKA

Poznatu glumicu razapinju zbog detalja koji ponavlja u svom talk showu, konačno se oglasila: ‘Nije mi jača strana...‘

‘Znate li koliko mi je teško pala pandemija? Bila sam sama u studiju. Volim biti s ljudima...‘, kazala je Drew Barrymore

Drew Barrymore i Oprah Winfrey

 Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

U nekoliko su se navrata gledatelji "The Drew Barrymore Showa" zgrozili i svoje mišljenje izrazili na društvenim mrežama kada su vidjeli kako se voditeljica showa, Drew Barrymore prisno ponaša prema svojim gostima.

"Plaši me ovo. Baš je čudno", "Drew je jeziva i previše se ulizuje svojim gostima", "Držanje za ruku i milovanje prelaze moje granice", neki su od komentara nakon što je video Barrymore i Oprah Winfrey prošle godine postao viralan na internetu. Sada je voditeljica, na slavlju ususret 5. sezone talk showa rekla da će vježbati fizičku distancu sa svojim gostima, iako joj to nije jača strana, prenosi Page Six.

image

Drew Barrymore

Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia/Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia

"Prije svega, uvijek ćemo biti veliki u radosti i smijehu i dobrom osjećaju. To je bilo nešto što sam oduvijek željela učiniti, ali nikada nisam mislila da će se pokrenuti u pandemiji. Pokušavati se osloniti na veselje i dobru komediju u to vrijeme bilo je stvarno čudno i otkačeno...", govorila je voditeljica.

"Znate li koliko mi je teško pala pandemija? Bila sam sama u studiju. Volim biti s ljudima...", dodala je. Winfrey je, kada je prošle godine gostovala u talk showu, zapljeskala Barrymore jer je vodila emisiju bez publike tijekom pandemije. Teško je, kazala je Winfrey, voditi show bez publike jer ne dobivaš njihovu energiju.

Kasnije je, nakon niza kritika na internetu, Winfrey stala u obranu Barrymore tvrdeći da joj nije bilo neugodno te da ju je zapravo utješilo milovanje ruke. Barrymore je svjesna kritika na njezin pristup prema gostima, a sinoć se na taj račun i našalila pa rekla da njezin stil intervjuiranja nije svima omiljen.

image

Drew Barrymore i Oprah Winfrey

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia
image

Bella Hadid i Drew Barrymore

Drew Barrymore Show/planet/planet/profimedia/Drew Barrymore Show/planet/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:15