U 61. GODINI

Preminula je 33 godine mlađa, dugogodišnja partnerica glumca i redatelja Clinta Eastwooda: ‘Jako će mi nedostajati‘

Par je bio u vezi od 2014. godine, upoznali su se kada je ona radila kao hostesa restorana u Eastwoodovom hotelu...

Clint Eastwood i Christina Sandera

 Kevin Winter/getty Images/profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Christina Sandera, dugogodišnja partnerica glumca i redatelja Clint Eastwooda, preminula je u 61. godini. Tužnu je vijest potvrdio glumac. "Christina je bila ljupka, brižna žena i jako će mi nedostajati", prenosi Daily Mail da je zvijezda rekla.

Par je bio u vezi od 2014. godine, upoznali su se kada je ona radila kao hostesa restorana u Eastwoodovom hotelu. O njihovoj se romansi nije znalo puno, osim da ga je 33 godine mlađa partnerica rado podržavala na filmskim premijerama i dodjelama nagrada.

image

Clint Eastwood i Christina Sandera

Jason Merritt/getty Images/profimedia/Jason Merritt/getty Images/profimedia
image

Clint Eastwood i Christina Sandera

Dennis Van Tine/zuma Press/profimedia/Dennis Van Tine/zuma Press/profimedia

Posljednji su put u javnosti bili zajedno 2019. godine, a 2022. su pozirali s Clintonovim kćerima na društvenim mrežama. Tada se pisalo da su svi upoznali Christinu i da im se svidjela. Kao što znamo, s bivšom suprugom Dinom glumac je bio u braku 17 godina, a godinu dana od razvoda počeo je ljubiti Sanderu.

Eastwood je otac osmero djece od šest različitih žena. Kćer Morgan Eastwood dobio je s Dinom, kćer Alison i sina Kylea dobio je u otvorenom braku s Maggie Johnson. Majka najstarijeg Eastwoodovog djeteta Laurie Murray nije poznata javnosti, zna se samo da je zatrudnjela i dijete dala na usvajanje. Murray je posvojio par u Seattleu, ali ona je tražila svoje biološke roditelje - tako je došla do glumca koji nije znao da je njezina majka uopće bila trudna.

Eastwood je dobro primio tu vijest i zbližio se s kćeri. Kćer Kimber Lynn dobio je tijekom afere s Roxanne Tunis, koje je preminula prošle godine. Sina Scotta i kćer Kathryn ima sa stjuardesom Jacelyn Reeves, a Francescu je dobio sa zvijezdom "Titanika", Frances Fisher.

image

Clint Eastwood i Christina Sandera

Kevork Djansezian/getty Images/profimedia/Kevork Djansezian/getty Images/profimedia

Sandera je prije romanse sa slavnim glumcem bila u braku s Paulom Wainscoatom na 11 mjeseci, a cijeli je odnos rezultirao uhićenjem Sandere zbog kućnog zlostavljanja. Naime, kako piše Daily Mail, Sandera se naljutila što se Wainscoat odbio preseliti k njoj, a kad je pokušao otići ona ga je držala za košulju pri čemu mu je ogrebala vrat da bi ga spriječila da ode.

Wainscoat je nazvao policiju, a oni su u svom izvještaju napisali da je Sandera bila pod utjecajem alkohola. Ipak, vjenčali su se, ali ubrzo je ponovno izbila fizička svađa pa je uslijedila još jedna i postao je to niz nezdravih problema para. koji je 2003. završio svoj turbulentan odnos. Sandera je priznala da je pohađala 15 tečajeva kontrole bijesa te da je prestala piti alkohol iako nikada nije bila alkoholičarka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 22:45