RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA

Prijatelji glumca o njegovu mučnom razvodu: ‘Bivša mu je hodajuća noćna mora, ogorčena je i ljubomorna jer ima novu‘

Bivša supruga ne prestaje vrijeđati i maltretirati bivšeg muža i njegovu novu zaručnicu, a sada su progovorili i njegovi prijatelji

Ioan Gruffudd i Alice Evans

 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Samo jedan Rolex vrijedan nekoliko tisuća eura bio je dovoljan za novi javni ‘rat‘ bivših supružnika, glumaca Iona Gruffudda i Alice Evans. Riječ je o skupocjenom satu kojim se na društvenim mrežama pohvalila nova zaručnica poznatog glumca, Bianca Wallace, a koji je izazvao novu paljbu kritika i optužbi nezadovoljne bivše supruge.

Ona je, naime, ponovno napala britanskog glumca da ne plaća alimentaciju te da je zbog toga u velikim financijskim problemima. Dodala je i da je prisiljena koristiti bonove za hranu kako bi njihovim dvjema kćerima ‘stavila kruh na stol‘. Evans također navodi da, otkako su postigli dogovor o razvodu te je njoj pripalo potpuno skrbništvo nad 14-godišnjom Ellom i 10-godišnjom Elsie, Gruffudd joj nije pružio nikakvu financijsku potporu.

Ni ovoga puta nije propustila priliku pa ga je ponovno podbola da, dok ona razmišlja o tome što će njihove kćeri sutra jesti, Gruffudd putuje po svijetu sa zaručnicom i živi raskošno. Argumentirala je da je glumac zaručnici kupio nove Rolex satove i da je bio na svjetskoj turneji povodom izlaska novog filma "Bad Boys: Ride or Die". Zato Evans sada traži od suda da Gruffudd plaća alimentaciju za nju i djecu.

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd

Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia/Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia

Prijatelji britanskog glumca, koji tvrde da jednostavno ne mogu stajati po strani dok Alice iznosi takve "neutemeljene i neistinite" tvrdnje, kažu da je Ioan itekako bijesan. 55-godišnju Evans opisuju kao "potpunu noćnu moru koja je odlučila uništiti svog bivšeg koliko god može."

Njegovi prijatelji negiraju njezine tvrdnje te inzistiraju na tome da je on platio "i više od onoga što je sud odredio", a njezine izjave da je na rubu siromaštva nazivaju "potpunim besmislicama", prenosi Daily Mail. On se želi pobrinuti da njegova djeca imaju sve najbolje te će se uvijek brinuti o njima.

Smatraju da Bianca ima pravo trošiti svoj novac na što god želi, pa tako i na skupocjeni sat.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Instagram/Bianca Wallace/

"Potpuno je pogrešno da Alice tvrdi išta drugačije. Na što će Bianca trošiti vlastiti novac, to je njezina stvar. Iznositi ovakve komentare u javnost je stvarno glupo. Bianca je žena koja sama zarađuje svoj novac, a ovo se čini kao neki očajnički posljednji pokušaj privlačenja pažnje. Alice djeluje vrlo ogorčeno i ljubomorno. Iako takve stvari nikada nisu lake, ovo sve već izmiče kontroli. To postaje očajnički tužna situacija. Čovjek bi pomislio da Alice jednostavno ne zna kada treba zašutjeti. Ovo graniči s okrutnošću", tvrde prijatelji poznatog glumca za Daily Mail.

Podsjetimo, cijeli ovaj cirkus oko razvoda započeo je još u siječnju 2021., kada je Alice na Twitteru javno objavila da je suprug ostavlja nakon 14 godina braka.

"Moj voljeni muž, moja srodna duša zadnjih 20 godina, Ioan Gruffudd, obznanio mi je da će sljedeći tjedan napustiti svoju obitelj. Ja i naše male kćeri smo jako zbunjene. Nismo dobile nikakav razlog, objašnjenje, osim da me više ne voli i da mu je žao", napisala je tada na X-u, bivšem Twitteru. Kad je ta objava nestala, ona je objavila drugu, rekavši da to on briše njezine objave.

Njih su se dvoje upoznali na setu filma ‘102 Dalmatinca‘ prije više od 20 godina, a dok su glumili zaljubljeni par na velikom platnu, ljubav je planula i u stvarnosti. Ioan je zaprosio Alice 2006., na Novu godinu. Uslijedilo je raskošno vjenčanje u Meksiku, a zatim su dobili i dvije kćeri. Živjeli su u Los Angelesu, gdje su bili poznati kao jedan od zabavnijih poznatih parova te su imali puno prijatelja.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Crystal Pictures/Profimedia/

No, tada su počeli prvi bračni problemi. Padale su teške riječi, svađe, optužbe, a na kraju se više ni nisu birala sredstva. Kako tvrde Ioanovi prijatelji, problem je bio taj što je Alice najviše voljela iznositi ‘prljavo rublje‘ na Twitteru nakon što bi popila par čašica.

Na kraju su završili i na sudu, Gruffudd je pokrenuo pravni postupak jer ga je bivša supruga na internetu nazivala "zlostavljačem djece". Optužio ju je i da je kreirala 22 profila na Twitteru/X-u, koje je koristila za pljuvanje po njemu sa svojim pratiteljima. Na kraju je dobila i zabranu prilaska glumcu koja je bila na snazi tri godine, ali ju je prošle godine prekršila.

Njegovim prijateljima nije jasno zašto bi ona takve stvari iznosila u javnost, kad je očito da sve to škodi njihovoj djeci, a boje se da ti problemi s Alice neće nestati ni u budućnosti.

"Alice će samo čekati svaku novu priliku. Tako je ljutita i čini se da joj se trenutno ne događa puno toga u životu. Možemo se samo nadati da će Alice pronaći način da pronađe vlastitu sreću", zaključuju prijatelji Ioana Gruffudda.

Velški glumac poznat je široj javnosti po filmovima ‘Fantastična četvorka‘, Titanik‘ i ‘Kralj Arthur‘, kao i seriji ‘Harrow‘, dok glumicu Evans znamo iz serija ‘Lost‘ i ‘The Originals‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. kolovoz 2024 23:41