DETALJI RAZVODA

Prijatelji J.Lo: ‘Već smo umorni od njezina kaotičnog ljubavnog života, a Ben je smislio odličnu taktiku protiv nje...‘

Jennifer Lopez podnijela je zahtjev za ravod braka bez odvjetnika, i to na drugu godišnjicu braka s Affleckom

Jennifer Lopez

 Valerie Macon/Afp

Službeno je gotovo! Pjevačica i glumica Jennifer Lopez podnijela je zahtjev za razvod od svog supruga, glumca Bena Afflecka. J.Lo tako je okončala svoj četvrti brak, a prijatelji pjevačice sugerirali su joj da mora "misliti na sebe."

Izvor blizak J.Lo rekao je za Daily Mail da su njezini bliski ljudi već umorni od njezina kaotičnog ljubavnog života. "Nakon četiri propala braka, njezini prijatelji smatraju da bi se trebala pozabaviti sobom i fokusirati se na sebe umjesto na ono što drugi od nje žele, te konačno shvatiti tko je i što želi od svoje budućnosti", rekao je izvor za Daily Mail.

55-godišnja pjevačica podnijela je zahtjev za ravod braka bez odvjetnika, i to na drugu godišnjicu braka s Affleckom. Kao datum razvoda navela je 26. travnja 2024. Međutim, izvor tvrdi da pjevačica nije jedina koja ovdje igra igru.

"Jennifer je rekla da je već umorna od Benova ponižavanja i da je namjerno čekala njihovu drugu godišnjicu kako bi mu smjestila. Ali njega to nije zaboljelo. On je već odavno završio s njom i ona to duboko u sebi zna. Pustio joj je da ovo napravi samo kako bi ona ispala negativka u cijeloj priči", tvrdi izvor.

Njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor, a njezina neto vrijednost iznosi 400 milijuna dolara. Otkako se udala za Bena, snimila je četiri filma, uključujući projekt "This is Me... Now: A Love Story" vrijedan 20 milijuna dolara koji je sama financirala, a koji dokumentira ponovno rasplamsanu romansu ovog para.

Također je pokrenula svoju liniju koktela, a trebala je krenuti i na svjetsku turneju, koja je na kraju otkazana samo nekoliko tjedana prije početka kako bi se mogla "usredotočiti na obitelj."

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Robyn Beck/Afp

Benova neto vrijednost procjenjuje se pak na 150 milijuna dolara, a tijekom braka glumio je u filmovima "Air" i "Hypnotic". Također je nedavno dovršio produkciju na nastavku filma "Računovođa" iz 2016. Stvari dodatno komplicira i činjenica da su Jennifer i Ben zajedno radili na nadolazećem filmu "Unstoppable" - on ga je producirao zajedno s Mattom Damonom, a ona je jedna od glumačkih zvijezda.

Kako prenosi TMZ, J.Lo ne traži nikakvu naknadu za uzdržavanje od supruga, a od suca je zatražila da isto to odbije i za Bena.

Kako tvrde upućeni, uskoro bivši bračni par mjesecima se svađao oko imovine i toga kako će se nagoditi, a navodno su imali periode u kojima uopće nisu razgovarali. Par je u svibnju objavio da svoju 68 milijuna dolara vrijednu vilu na Beverly Hillsu stavljaju u prodaju, a u srpnju se Ben iselio iz zajedničkog doma. Jennifer je pak u potrazi za novim domom u Los Angelesu i spremna je za novi početak.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Par nije viđen zajedno u javnosti još od 2. lipnja, a pjevačica je prošlog tjedna viđena kako napušta njegov unajmljeni dom u Brentwoodu, koji plaća 100.000 dolara mjesečno. Posjetila ga je na njegov 52. rođendan, zajedno s njegovom bivšom suprugom Jennifer Garner (51) i djecom. Lopez je, naime, vrlo bliska s Affleckovo troje djece koje ima s bivšom suprugom Jennifer Garner - Violet (18), Finom (15) i Samuelom (12), te se nastavila družiti s njima i nakon razlaza od njihova oca.

Sama pjevačica ima dvoje svoje djece; 16-godišnje blizance Maxa i Emme s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem (55), koji se također zbližio s Benom u posljednje dvije godine.

"U ovo je uključeno petero djece. Znala je da će spojiti obitelji. Nije u potpunosti prihvatila da je gotovo", nastavio je izvor.

Podsjetimo, Ben i Jen upoznali su se još davne 2002. na snimanju filma "Gigli" te su ubrzo postali ‘it‘ par. No njihovoj burnoj romansi došao je kraj 2004., kada su iznenada prekinuli zaruke. Nakon 17 godina i dva propala braka, obnovili su svoju romansu u svibnju 2021. Uslijedilo je i vjenčanje u Las Vegasu u srpnju 2022., a samo mjesec dana kasnije i ono u Affleckovoj kući u Georgiji pred prijateljima i obitelji.

55-godišnjoj Lopez to je bio četvrti brak. Prije Bena, bila je kratko u braku s Ojanijem Noom od 1997. do 1998., zatim s Crisom Juddom od 2001. do 2003. godine, a onda je 10 godina bila s pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima i djecu. Nakon njega prohodala je s bivšom zvijezdom bejzbola Alexom Rodriguezom 2017., no prekinuli su 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 23:44