NE PRESTAJE ŠOKIRATI

Prijete joj kaznama i zabranama, ali nju nije briga: Pogledajte novo skandalozno Biancino izdanje!

Bianci i Kanyeu su nedavno brojni ugostitelji zabranili ulazak u njihove restorane zbog njezinih bizarnih modnih kombinacija

Kanye West i Bianca Censori

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Nakon što je gotovo gola snimljena ispred jednog solarija u Los Angelesu, Bianca Censori, supruga repera Kanyea Westa, ponovno je šokirala modnom kombinacijom. Bianca i Kanye izašli su na ručak u hotel Chateau Marmont u Los Angelesu, u koji je reper stigao u crnom donjem dijelu trenirke i širokoj duksi. Bianca je ovaj put nosila majicu dugih rukava ispod koje, sudeći prema fotografijama, nije nosila grudnjak.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Međutim, prolaznici i drugi gosti hotela vjerojatno nisu niti primijetili da Bianca ne nosi grudnjak s obzirom na to da nije uopće nosila hlače. Umjesto hlača se odlučila za tange boje kože pa je tako svima pokazala svoju golu stražnjicu. Bizarnu je kombinaciju upotpunila crnim štiklama i kapom.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je Kanye došao u ležernom i jednostavnom outfitu, jedan je detalj na njemu privukao puno pozornosti drugih - reper je u hotel stigao bos.

Hotel u kojem su ručali je inače omiljeno mjesto slavnih zvijezda, a par je tamo čest gost, iako se ne pridržavaju njihovih pravila odijevanja. Chateau Marmont, kako prenosi The Sun, svoje goste potiče da nose elegantnu i ležernu odjeću, točnije da odjeću koja je u trendu kombiniraju s klasičnim i bezvremenskim komadima.

image

Bianca Censori

Profimedia

Nedavno su se ugostitelji pobunili protiv Biance i Kanyea, upravo zbog njezinih izazovnih outfita, te su im brojni zabranili ulazak u restorane. "Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", "Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi ljeti imaju natpise koji savjetuju da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu", poručili su neki nakon što je Censori u jedan restoran ušetala u minijaturnom gornjem dijelu bikinija i hlačicama boje kože.

image

Bianca Censori

Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2024 10:26