NISU RAZGOVARALI

Princ Harry i princ William po prvi su put unazad nekoliko godina viđeni skupa: Spojio ih je ružan povod...

Kraljevska braća nisu razgovarala gotovo dvije godine, do sada smo ih mogli vidjeti skupa samo na obiteljskim događajima

Catherine, William, Harry i Meghan

 Kirsty O‘connor/afp/profimedia/

Princ Harry i princ William po prvi put unazad dvije godine viđeni su zajedno. Ovoga je puta, kako piše Daily Mail, povod bio sprovod ujaka Roberta Fellowesa. Kao što znamo, braća nisu u dobrom odnosu otkako je princ Harry objavio svoje memoare "Spare", a skupa ih možemo vidjeti samo na obiteljskim događajima kao što su do sada bili sprovod Kraljice 2022. te krunidba njihova oca.

Iako se u početku govorilo da princ Harry neće doći na sprovod jer je izgubio pravnu bitku koja mu omogućava kraljevsku zaštitu kada je na području Ujedinjenog Kraljevstva, ipak je došao. Izvori tvrde da braća gotovo pa nisu razgovarala te da su se držali podalje jedno od drugog.

Zadnji posjet princa Harryja svojoj domovini također je bio ružan povod, saznanje da kralj Charles ima karcinom. Nakon toga je uslijedio još jedan šok, Kate Middleton također je otkrila da ima karcinom. Navodno su princ Harry i Meghan Markle za tu vijest saznali preko medija, a u svojoj su izjavi samo kratko poželjeli Kate ozdravljenje.

Bliski izvori tvrde da kraljevska braća nisu razgovarala gotovo dvije godine, a navodno je William rekao da neće pozvati svog brata, kada za to dođe vrijeme, na svoju krunidbu. Ipak, putevi će im se možda spojiti već sljedećeg mjeseca jer Harry ide u New York kako bi unaprijedio pokroviteljstva i filantropske inicijative od 22. do 29. rujna, dok William treba doći na Manhattan na godišnji summit inovacija Earthshot Prizea koji se održava 24. rujna.

Iako njihovi dolasci još nisu potvrđeni, ostaje otvorena mogućnost da će svoje dužnosti prinčevi izvršiti uživo, što ih dovodi na isto mjesto u isto vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 11:28