SNAŠAO SE

Princ Harry pojavio se u Britaniji, prespavao je u maminoj kući. A kada je ugledao brata Williama...

Pretpostavljalo se da princ Harry neće doći na sprovod jer je izgubio pravnu bitku koja mu omogućava kraljevsku zaštitu...

Princ Harry

 Aa/abaca/abaca Press/profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Princ Harry pri zadnjem je posjetu Ujedinjenom Kraljevstvu, zbog sprovoda svog ujaka Roberta Fellowesa, odsjeo u domu iz djetinjstva njegove majke, princeze Diane, prenosi Page Six. "Većina ljudi bila je zapanjena što je Harry došao. Bio je u nevjerojatno dobroj formi i izgledalo je kao da mu je jako drago vidjeti sve. Bio je zadovoljan što je došao", rekao je izvor.

image

Princ William i princ Harry

Paul Marriott/imago Stock&people/profimedia/Paul Marriott/imago Stock&people/profimedia

Iako se u početku govorilo da princ Harry neće doći na sprovod jer je izgubio pravnu bitku koja mu omogućava kraljevsku zaštitu kada je na području Ujedinjenog Kraljevstva, ipak je došao. Izvori tvrde da braća gotovo pa nisu razgovarala te da su se držali podalje jedno od drugog.

Kao što znamo, princ Harry i princ William nisu u dobrom odnosu otkako je Harry objavio svoje memoare "Spare". Skupa ih možemo vidjeti samo na obiteljskim događajima, kao što su do sada bili sprovod kraljice 2022. te krunidba njihova oca.

image

Princ William i princ Harry

Kirsty O‘connor/afp/profimedia/

Izvor tvrdi i da kralj Charles izbjegava pozive od Harryja. "Na njegove pozive nema odgovora. Pokušao je doprijeti do kraljevog zdravlja, ali ni na te pozive nema odgovora", dodao je izvor. Oni koji su bliski kraljevskoj obitelji misle da se ovaj odnos može popraviti tako da kralj da princu Harryju sigurnosnu dozvolu koju jako priželjkuje.

"Kao monarh, on je krajnji donositelj odluka. Tako bi se otac i sin mogli pomiriti...", objašnjeno je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 11:28