EMOTIVNI VIDEO

Princeza od Walesa: Završila sam s kemoterapijom, napravit ću sve da mi se rak ne vrati

‘Borba protiv raka složeno je, strašno i nepredvidljivo putovanje, pogotovo za vaše najbliže‘, rekla je Catherine

Princ i princeza od Walesa s djecom

 Will WARR/KENSINGTON PALACE/AFP

Catherine, princeza od Walesa, objavila je u ponedjeljak da je odradila kemoterapiju te da rak protiv kojeg se borila više nema, piše The Guardian.

Dodala je da će u narednim mjesecima ponovno početi javno istupati.

Catherine je rekla da joj je laknulo kad je prošao posljednji ciklus preventivne kemoterapije te da su protekli mjeseci za nju i njezinu obitelji bili prilično teški i strašni.

- Radit ću sve što je u mojoj moći kako se rak ne bi vratio. Iako sam završila s kemoterapijom, moj je put do potpunog oporavka dug i moram svladati svaki dan kad on dođe - rekla je princeza od Walesa u video snimci koju je u ponedjeljak objavila Palača Kensington.

Palača je rekla da je Catherine kod kuće radila na nekim projektima te da će do kraja godine obaviti manji broj "vanjskih angažmana".

- Borba protiv raka složeno je, strašno i nepredvidljivo putovanje, pogotovo za vaše najbliže. Suoči vas s vašim slabostima i dade nov način gledanja na sve. Ovo je vrijeme (princa) Williama i mene podsjetilo da trebamo uživati u jednostavnim, ali važnim stvarima, stvarima koje mnogi često uzimaju zdravo za gotovo. Davanju i primanju ljubavi - rekla je Catherine te se zahvalila svima koji su nju i Williama podržavali tijekom kemoterapije.

Snimka koju je Palača Kensington objavila traje nešto više od tri minute, u njoj se pojavljuju princeza Catherine, njezin suprug princ William te njihovo troje djece - George, Charlotte i Louis.

Princeza od Walesa objavila je u ožujku ove godine da joj je dijagnosticiran rak. Palača Kensington u ponedjeljak nije rekla ni o kojem se točno obliku raka radi ni kako je točno izgledala kemoterapija koju je primala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 20:50