‘RAZVODIM SE OD TEBE‘

Princeza ostavila muža preko Instagrama, poslala mu brutalnu poruku: ‘Kako si zauzet drugim družicama...‘

Šeika Mahra i šeik Mana vjenčali su se u svibnju 2023. godine, a ove su godine u svibnju dobili prvo dijete

Šeika Mahra bin Muhamed bin Rašid al-Maktoum

 Hhshmahra/Instagram

Njezino visočanstvo šeika Mahra bint Muhamed bin Rašid al-Maktoum - 30-godišnja kći vladara Dubaija šeika Muhameda bina Rašida al-Maktuma (75) i njegove bivše supruge, Grkinje Zoe Grigorakos - objavila je u utorak na svom profilu na društvenoj mreži Instagram da se razvodi od svog supruga, 25-godišnjeg šeika Mane bina Muhameda bina Rašida bina Mane al-Maktouma.

"Dragi supruže, kako si zauzet drugim družicama, proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, Razvodim se od tebe i Razvodim se od tebe. Čuvaj se, tvoja bivša supruga", napisala je Mahra bint Muhamed bin Rašid al-Maktoum na Instagramu.

Daily Mail navodi da se čini kao da se njih dvoje više ne slijede na društvenim mrežama te da su uklonili sve zajedničke objave.

Šeika Mahra bint Muhamed bin Rašid al-Maktoum i šeik Mana bin Muhamed bin Rašida bin Mana al-Maktoum vjenčali su se u svibnju 2023. godine, a ove su godine u svibnju dobili prvo dijete - djevojčicu.

Vladari Dubaija, obitelj Maktoum, još uvijek nije komentirala objavu šeike Mahre, a korisnici društvenih mreža nagađaju da je moguće da joj je profil hakiran.

Daily Mail piše da je šeika Mahra prošle godine završila jedno sveučilište u Londonu te da je diplomirala međunarodne odnse. Navodi se i da je borkinja za prava žena. NDTV piše da zagovara prava arapskih dizajnerica. Završila je i Školu za javnu upravu Muhamed bin Rašid.

Šeik Mana poduzetnik je koji stoji iza nekoliko tvrtki, a Harper‘s Bazaar navodi da je završio i Školu za javnu upravu Muhamed bin Rašid. Mana je avanturist koji voli skijanje i ribarenje. Šeik je viđen u društvu umirovljenog brazilskog nogometaša Ronaldinha i notornog ženomrsca te optuženog silovatelja i trgovca ljudima Andrewa Tatea.

Kako je šeika Mahra ustvrdila da njezin suprug svoju pažnju poklanja drugim družicama, korisnici društvenih mreža mahom su pohvalili njezinu odluku da se razvede. S druge strane, Daily Mail navodi da su objave šeika Mane zasuli kritikama, poglavito zbog navodnog prijateljevanja s Tateom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2024 12:44