ZANIMLJIV TRENUTAK

Priredila je izazovan nastup, a izraz lica njenog zaručnika govori sve: ‘Zašto izgleda kao da nikad nije čuo nijednu pjesmu?‘

Slavni glumac je najavio svoju zaručnicu i raznježio govorom. Međutim, njegova reakcija na njen nastup je nasmijala sve

Katy Perry i Orlando Bloom 

 Timothy A. Clary/Afp

Pjevačica Katy Perry osvojila je nagradu Michael Jackson Video Vanguard na ovogodišnjim MTV Video Music Awards, a publiku je oduševila svojim nastupom tijekom kojeg je otpjevala svoje najveće hitove. Uz pjesme "California Gurls", "Dark Horse", "ET", otpjevala je i svoju novu pjesmu "I‘m His, He‘s Mine" u duetu s repericom Doechii. Njihov provokativni nastup jedan je od upečatljivijih nastupa večeri, a izgleda da je iznenadio i Orlanda Blooma, partnera Katy Perry.

Orlando je pružio podršku svojoj partnerici, ali su brojni primijetili i da je bio pomalo zbunjen tijekom njenog nastupa s Doechii.

Brojni su se pitali zna li on uopće tu pjesmu nakon što ga je kamera prikazala. Glumac je prvo izgledao vrlo napeto i zbunjeno, a onda se počeo smijati.

"Orlando Bloom je reagirao na ovaj nastup kao da nikad prije nije čuo pjesmu Katy Perry, što se događa?", "Orlando Bloom ne zna nijednu pjesmu Katy Perry, jeste li vidjeli njegovo lice?", "Svaki put kad su prikazali Orlanda činilo se da mu je to prvi put da je čuo pjesmu Katy Perry", pisali su brojni na X-u.

image

Katy Perry

Timothy A. Clary/Afp

Bloom je prije njezinog nastupa najavio taj isti, a svojim je govorom raznježio sve prisutne. "Zaljubili ste se u nju kao Katy Perry. Ja sam se zaljubio u nju kao Katheryn Hudson. Vi je znate kao svjetsku zvijezdu koja donosi ljubav, svjetlo i svoj jedinstveni smisao za humor u svaku pjesmu koju napiše i svaki spot koji stvori. Ja je znam kao majku, partnericu, koja donosi istu ljubav i radost našoj obitelji", rekao je on. Brojni su se našalili i na račun njegovog govora, nakon što je izgledao zbunjeno kad je njegova zaručnica bila na pozornici.

"Već vam je rekao da se nije zaljubio u Katy nego u Katheryn", bio je jedan od komentara.

Katy je tijekom nastupa s Doechii skoro poljubila repericu, a brojni su komentirali kako je glumcu bilo neugodno to gledati. Orlando je zbunjeno izgledao i kad je Perry izvodila svoju hit pjesmu "California Gurls". Međutim, kad je došao red na pjesmu "I Kissed A Girl" je pljeskao uz ritam pjesme. Nakon nastupa koji je trajao 20 minuta je Katy otrčala do svog zaručnika, a pred svima su razmijenili poljubac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 10:39