HEARD VS. DEPP

Privatni istražitelj koji je morao pronaći prljavštinu o Johnnyju Deppu napisao knjigu o njemu: ‘Ostao sam zapanjen‘

U razgovoru sa suradnicima Johnnyja Deppa, otkriveno je da glumac ima pozitivniji imidž nego što su se odvjetnici suprotnog pravnog tima nadali

Johnny Depp

 Shutterstock Editorial/Profimedia

Paul Barresi, privatni istražitelj kojeg je angažirao pravni tim Amber Heard da iskopa prljavštinu o Johnnyju Deppu, ostao je zapanjen velikom podrškom koju je dobivao glumac dok se susretao s optužbama za zlostavljanje. Sada je Barresi objavio knjigu "Johnny Depp‘s Accidental Fixer" u kojoj se prisjeća intervjua sa sto ljudi na temu slavnog glumca, prenosi Daily Mail.

"Džentlmen", "nema trunke zla u sebi", "poštiva i obožava žene", samo su neki komentari koje je zaradio Depp u Barresovim intervjuima. Barresi je trebao doći do svjedoka, video snimki, fotografija ili bilo čega drugog što bi išlo u prilog Heardinim tvrdnjama. No, kada je privatni istražitelj počeo razgovarati s Deppovim suradnicima, otkrio je da glumac ima pozitivniji imidž nego što su se odvjetnici suprotnog pravnog tima nadali.

image

Amber Heard

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/
image

Johnny Depp

Cliff Owen - Cnp/Dpa/Profimedia/Cliff Owen - Cnp/dpa/profimedia

Čak je i Brad Furman, redatelj kriminalističkog trilera "City of Lies" iz 2018. godine, pozitivno govorio o glumcu dok je jedan član ekipe tvrdio da je Depp postao nasilan na setu filma te da je voditelju lokacije filma, Greggu Brooksu, ponudio 100 tisuća dolara da ga udari šakom u lice, a zatim ga dva puta udario u donji dio torza. Ali Furman se s tim nije složio i rekao je da borba nikada nije bila fizička te da je glumac uvijek bio divan.

S redateljem su se složili i pomoćnici produkcije na setu, a manekenka i glumica Carre Otis ismijala je ideju da je Depp nasilan. S njom dijele mišljenje i glumci Olivia Barash, Richmond Arquette, pjevač Chuck Weiss i drugi. Naravno, uz mnoge pozitivne stvari, našle su se i neke negativne, ali bez obzira na to Barresi se divi Deppu i suosjeća s njegovim borbama i trijumfima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 02:11