BIO JE NEZADOVOLJAN

Problemi su počeli već na medenom mjesecu: Evo što je Bena Afflecka smetalo kod Jennifer Lopez

Brojni javni izaslci Jennifer Lopez i Bena Afflecka popraćeni su bljeskovima kamera i trčanjem paparazza za njima

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Filippo Monteforte/Afp

Slavni par, Jennifer Lopez i Ben Affleck, nisu dugo uživali u svom braku, jedan je izvor za Page Six rekao da su problemi krenuli već na medenom mjesecu, na jezeru Como u Italiji. Brojni javni izlasci popraćeni su bljeskovima kamera i trčanjem paparazza za slavnim parom, a upravo je to ono što je zasmetalo glumcu.

"Bio je nezadovoljan što su ih paparazzi pratili. Ona je međunarodna superzvijezda, a on se ponašao kao da je to, što ih paparazzi prate uokolo, iznenađenje", kaže izvor pa dodao da je bilo problema i kada nisu bili pred kamerama jer bi jedva razgovarali jedno s drugim.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Presley Ann/Getty Images/Profimedia/Presley Ann/getty Images/profimedia

S obzirom na to da je Affleck uvijek bio iskren u javnosti o svojoj borbi s alkoholom, nakon posljednje rehabilitacije, koja je bila navodno 2018., počeo se vraćati u "normalu" i žudjeti za više privatnosti pa, kako piše Page Six, nije mogao podnijeti Lopezinu razinu slave.

Ipak, izvor je priznao da je Affleck uvijek mislio na Lopezine osjećaje i da se ponašao vrlo zaštitnički prema njoj. Iz toga je razloga, kako smatra izvor, odgodio podnošenje zahtjeva za razvod.

No, Lopez se ipak osjećala poniženo. "Ona je bijesna. Ponizio ju je. On je bio taj koji je inicirao da ponovno budu skupa...", kaže izvor za pjevačicu koja je 20. kolovoza, na drugu godišnjicu braka s glumcem, podnijela zahtjev za razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. kolovoz 2024 10:08