NOVA AFERA?

Procurio neugodnjak sa seta: Slavni glumac i glumica zanijeli se tijekom scene seksa, stali tek zbog reakcija ekipe....

"Mislim da smo si tijekom snimanja scene nekako telepatski rekli da će ta repeticija biti nešto duža", rekao je američki glumac Andrew Garfield

Kadar iz filma, Andrew Garfield i Florence Pugh

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Dok su tijekom snimanja filma "Živimo u vremenu" (eng. We Live in Time) snimali jednu "vrlo intimnu" i "strastvenu" scenu seksa, američki glumac Andrew Garfield i engleska glumica Florence Pugh nisu čuli da je redatelj filma John Crowley u jednom trenutku rekao "rez" već su samo nastavili glumiti, prenosi CNN.

Garfield je spomenutu anegdotu ispričao dok je prošlog petka u kulturnom centru 92nd Street Y u američkom gradu New Yorku promovirao "Živimo u vremenu".

Američki je glumac okupljenima rekao da se neugodna situacija dogodila tijekom prve repeticije scene koja je snimana na "zatvorenom" setu. Uz dvoje glumaca, prisutni su bili samo snimatelj i mikroman.

"Scena postane strastvena, točno onako kako smo je koreografirali", rekao je Garfield. "Mi se zahuktamo, je l‘, i odemo dalje nego što smo mislili jer nikad nismo čuli ‘rez‘", dodao je glumac.

image

Kadar iz filma "Živimo u vremenu"

LANDMARK MEDIA/Alamy/Alamy/Profimedia

Garfield je rekao da je redatelj John Crowley bio u susjednoj sobi.

"Mislim da smo si tijekom snimanja scene nekako telepatski rekli da će ta repeticija biti nešto duža", rekao je glumac.

Garfield je rekao da su on i Pugh shvatili da su pogriješili tek kada su vidjeli da su se snimatelj i mikroman iz pristojnosti okrenuli prema zidu.

image

Florence Pugh i Andrew Garfield prije projekcije filma u New Yorku

Marleen Moise/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP

Glumac je priznao da je scena trajala predugo, ali je dodao su se i Pugh i on osjećali sigurno te da su odlučili da će dopustiti sceni "da se razvije i da traje".

"We Live in Time" romantična je drama koja prati 10-godišnju vezu Tobiasa (Garfield) i Almut (Pugh). Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u Kanadi.

U američkim će kinima početi igrati 11. listopada ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 15:05