OVO NIJE PRVI PUT

Progovorila bivša žena Nicolasa Cagea koju je napao sin: Očajnički sam molila da ga privedu, ali su me odbili. Zabrinuta sam‘

Policija je potvrdila da je Weston Cage uhićen zbog napada smrtonosnim oružjem na svoju majku

Christina Fulton

 Anthony Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia/Anthony Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia

Nakon što je Weston Cage, sin glumaca Nicolasa Cagea i Christine Fulton, napao svoju majku, oglasila se i sama Christina. "Dana 28. travnja 2024., oko 17:30, primila sam poruku od prijatelja mog sina, Westona Cagea, u vezi s njegovim sve lošijim mentalnim stanjem, pozivajući me da dođem pomoći. Kada sam došla dati podršku i utješiti ga, on je već bio usred živčanog sloma. U roku od nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljnije ozljede", prenosi Daily Mail da je kazala Christine.

"Unatoč mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procjene mentalnog zdravlja, policijski službenici su odbili moj zahtjev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Westonove stalne krize mentalnog zdravlja. Imperativ je da dobije pomoć koja mu je prijeko potrebna", dodala je.

image

Weston Coppola Cage

Valerie Macon/Afp

Policija je potvrdila da je Weston uhićen zbog napada smrtonosnim oružjem, samo nekoliko tjedana nakon što je njegova majka zapažena s velikim modricama na licu. "Tijekom incidenta, Cage je više puta udario dvije žrtve, nanio im ozljede", izvijestila je policija. Weston je u konačnici pušten uz jamčevinu od 150.000 dolara za koju se vjeruje da ju je platio njegov otac.

Izvori su rekli da je glumica opovrgla tvrdnje da su se ona i Weston posvađali, a policija je izvijestila da Westona na mjestu događaja nije bilo kada je policija stigla. Hitna pomoć je stigla, ali Christine je odbila otići u bolnicu. Kako Daily Mail prenosi, Weston se u prošlosti liječio od problema s mentalnim zdravljem, a već se 2011. suočio s optužbama za obiteljsko nasilje nakon što se posvađao s kantautoricom i bivšom suprugom Nikki Williams.

Tada je bio hospitaliziran na psihijatrijskom liječenju, a za njegove mentalne smetnje Christine je okrivila svog bivšeg partnera Nicolasa. "Nicolas Cage je oštetio, umiješao se i učinio nešto apsolutno užasno, ja jednostavno moram otići po svog sina. Ja sam ona koja ga je odgojila. Ja sam ona koja se brinula za njega jer je njegov tata bio jako zaposlen radeći kao glumac", rekla je tada glumica.

Kao što znamo, Christine i Nicolas su započeli romansu 1988. i dvije godine kasnije dobili Westona. Nikada nisu bili vjenčani, a razišli su se nakon godinu dana od rođenja njihova sina.

image

Weston Cage I Nicolas Cage

Lilly Lawrence/Afp

Inače, Weston je 2017. godine uhvaćen pod utjecajem droge, a nakon što je udario u više parkiranih automobila, znakova i poštanskih sandučića, dok je bježao, zabio se u drvo. Tada je uhićen, ali je također pušten uz jamčevinu od 30.000 dolara.

Prošle su godine Weston i Christine lansirali liniju proizvoda za njegu kože i podnijeli tužbu protiv njegove bivše supruge, Hile Arounian, s kojom ima blizanke Venice i Cyress, navodeći da je pronevjerila 100.000 dolara i sudjelovala u klevetničkoj kampanji protiv njih te zatražila zabranu prilaska i odvojila oca od kćeri. Osim njih, Weston s bivšom suprugom Danielle ima dva sina, Luciana i Sorina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 16:15