‘DA, JA SAM TA!‘

Pronađena dama u središtu skandala i zvjezdanog prekida: ‘Evo što se zapravo dogodilo u makedonskom noćnom klubu!‘

Tommy je u posljednje vrijeme često putovao, a na jednom od putovanja je upoznao i Millu

Milla Corfixen

 Facebook

Reality zvijezda i influencerica Molly-Mae Hague i boksač Tommy Fury šokirali su obožavatelje kad su objavili da više nisu zajedno. Par se upoznao 2019. godine u "Love Islandu" te su završili na drugome mjestu. Prošle godine su se zaručili i dobili prvo dijete, Bambi, a ovih su dana prekinuli. Navodno je razlog za to bila njegova nevjera.

Fury je ranije ove godine bio u Makedoniji gdje je navodno poljubio jednu djevojku iz Danske u noćnom klubu. Kako su rekli drugi posjetitelji kluba, Tommy nije mario za poglede dok je razmjenjivao nježnosti s njom. Oko glasina se oglasila Milla Corfixen, Dankinja koja se navodno ljubila s Furyjem te negirala sva nagađanja. "Bio je pravi gospodin", rekla je za The Sun.

image

Milla Corfixen

Facebook

Kako je rekla za medij, bila je šokirana kad je vidjela da su Molly i Tommy prekinuli te je inzistirala da razgovara s Molly kako bi joj rekla što se točno dogodilo. Tommy je također ranije demantirao glasine o prevari, a Milla kaže kako ima dečka i da se baš ništa nije dogodilo.

"Ja sam ta djevojka, ali se ništa nije dogodilo. Samo smo se zabavljali. Ne znam što je radio, ali ga je možda poljubio netko drugi", rekla je. Milla, koja inače često dolazi na ljetovanje u Ohrid, otkrila je kako je s Tommyjem i njegovim prijateljima partijala tri puta tijekom njihovog ljetovanja, a upoznali su se preko Furyjevog zaštitara. Ona je društvu predložila koja mjesta moraju posjetiti, a kasnije ih je vidjela u jednom baru.

image

Milla Corfixen

Facebook

"Pozvali su nas za stol, zabavili smo se i to je to. Nismo radili ništa. Nikad ne bih radila ništa s oženjenim čovjekom, kao što je on gotovo oženjen i ima malo dijete", ispričala je. Tommyja je vidjela i u još jednom noćnom klubu, posljednji dan njegovog putovanja. "Bili smo na istim mjestima, ali nismo bili zajedno, iako smo u baru bili bliski. Nije očijukao sa mnom, samo je bio prijateljski nastrojen", dodala je ona.

Molly pak ne vjeruje da je Tommy nije prevario te navodno očekuje da će joj se početi javljati cure s kojima ju je Tommy prevario. "Molly nije samo zabrinuta zbog toga, očekuje to. Misli da će joj se cure javljati i tvrditi da ju je Tommy prevario s njima", rekao je ranije izvor za The Sun.

Osim glasina o nevjeri, Molly-Mae se nije sviđalo to što Tommy neprestano putuje svijetom dok ona čuva njihovo zajedničko dijete. On je u posljednjih nekoliko mjeseci putovao u Njemačku, Mađarsku, Dubai i Sjevernu Makedoniju. Prijatelji para su rekli kako su već neko vrijeme razmišljali o prekidu.

"Problem postoji već neko vrijeme. Izgledalo je kao da žive dva različita života", rekao je izvor za The Mirror.

Inače, Molly je tjedan dana prije prekida objavila novi video na YouTubeu u kojem je rekla kako se "mučila" s Bambi jer je sve morala raditi sama. Kako je rekla, tjednima je sama čuvala kćer dok je njezin zaručnik radio ili putovao. "Zapravo sam dva tjedna bila solo roditelj jer je Tommy jako zauzet. Kad dođe kući s posla je nevjerojatan i puno pomaže. Ne mogu reći ništa drugačije, nevjerojatan je otac, ali ovih je tjedana bilo teško", rekla je.

image

Molly-Mae i Tommy

Mt/Goff Photos/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 19:09