ZABAVLJAJU SE

Prva reakcija Taylor Swift nakon što je procurio dokument s datumom prekida veze s Travisom: Ovo su odlučili napraviti

Internetom se proširio dokument u kojem je, osim datuma prekida, pisao i način na koji će se prekid prikazati u javnosti

Taylor Swift i Travis Kelce

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon što je u javnost procurio navodno lažni dokument o prekidu veze sportaša Travisa Kelcea i pjevačice Taylor Swift, par je tu vijest demantirao, no ta ih je glasina itekako zabavila. Stoga su odlučili 28. rujna, datum koji se nalazi u dokumentu i koji kruži internetom, a napravljen je pomoću umjetne inteligencije, pretvoriti u svoj "poseban dan" i "obilježiti svoj razlaz."

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Patrick Smith/Getty Images/Profimedia/Patrick Smith/getty Images/profimedia

"Taylor ovo nije smetalo i poprilično ju je zabavljalo. Ona obično uopće ne obraća pažnju na te stvari, ali ovo je baš bio smiješan produkt umjetne inteligencije. Nije čak ni vrijedno njezine reakcije ili reakcije njezinog tima. Ona i Travis su se tome dobro nasmijali, a on je angažirao svoj tim odvjetnika samo zato što je njegova PR tvrtka navedena na dokumentu...", rekao je izvor za Daily Mail.

"Nakon što su saznali da njihov ‘datum prekida‘ dolazi tako brzo, 28. rujna, odlučili su isplanirati nešto posebno i zabavno na taj dan. To je blizu prve NFL utakmice sezone, a taj se dan obilježava i Nacionalni dan ispijanja piva, tako da će sigurno biti dobar izlazak", dodao je izvor.

Podsjetimo, internetom se proširio dokument u kojem je, osim datuma prekida slavnog para, pisala i strategija, odnosno način na koji će se prekid prikazati u javnosti. Navodni je plan trebao započeti objavom koju bi sportaš dao treći dan nakon prekida kako bi smanjio medijsku pompu i osigurao da sve bude jasno objavljeno. Objava bi, kako piše u dokumentu, "trebala biti ljubazna i naglašavati međusobno poštovanje."

"Travis i Taylor odlučili su se razići nakon pažljivog razmatranja. Oboje cijene i poštuju međusobne privatne živote te cijene vaše poštovanje privatnosti. Oboje su predani svojoj karijeri i osobnom razvoju. Ostali su prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje", primjer je jedne takve objave strateškog plana. Objavom bi prekid trebao izgledati kao prirodan dio života, ništa inscenirano, te bi trebala istaknuti Kelceovu predanost karijeri i njegovim stalnim postignućima u sportskoj industriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:24