NESRETNA U LJUBAVI

Prvi brak bio joj je užasan, a drugi muž razveo se od Shannen Doherty samo dan prije smrti: ‘Gdje ti je humanost?‘

Slavna glumica se tri puta vjenčala. Prvi joj je brak bio ‘užasan‘, a nije ostala u dobrim odnosima ni s trećim suprugom

Ashley Hamilton, Shannen Doherty i Kurt Iswarienko

 Ralph Dominguez/mediapunch/instar Images/celebrity Photo/avalon/profimedia/

Američka glumica Shannen Doherty preminula je 13. srpnja nakon dugogodišnje borbe s rakom dojke. Svojim ulogama u serijama "Beverly Hills, 90210" i "Charmed" ostavila je neizbrisiv trag na svijet glume, kao i na svoje obožavatelje koji se na društvenim mrežama opraštaju od nje. Opraštaju se i kolege koji su s njom radili, a oko njezine smrti se sada oglasio i njezin bivši suprug Ashley Hamilton, s kojim je u braku bila od 1993. do 1994. godine.

image

Ashley Hamilton i Shannen Doherty

Ralph Dominguez/mediapunch/instar Images/profimedia

"Shannen nije bila samo moja supruga, ona je bila i moj anđeo čuvar. Iako stvari ne funkcioniraju uvijek onako kako mi želimo, ona je stajala uz mene tijekom mojih najmračnijih vremena. Moja ljubav i divljenje prema njoj je trajalo puno dulje nego naš kratki brak. Gledajući kako se hrabro bori s tom užasnom bolešću je bilo inspirativno za brojne, ali još više za mene jer sam i sam preživio rak", rekao je Ashley.

Dodao je i da žali što je nije kontaktirao dok se borila s rakom, ali da joj je htio dati prostora i vremena.

image

Shannen Doherty

Peter Kramer/Afp

Inače, poznato je da se Hamilton borio s ovisnošću o alkoholu, drogama i poremećajima s prehranom, a ranije je Shannen rekla kako joj je brak s njim bio "užasan". U svom podcastu "Let‘s Be Clear" je razgovarala s Jasonom Priestleyjem, kolegom iz "Beverly Hillsa" te otkrila zašto je često kasnila na posao.

"Bila sam u zaista užasnom braku i dogodile su se stvari zbog kojih mi je bilo jako teško dolaziti na vrijeme na posao. Znam da je to postao veliki problem za vas sve", rekla je tada i dodala da ju je nekad bilo strah napustiti kuću kako on ne bi izašao i otišao kupiti droge.

image

Shannen Doherty

Valerie Macon/Afp

Osim lošeg braka s Ashleyjem, Shannen je imala problema i s bivšim suprugom Kurtom Iswarienkom. Kako se ovih dana saznalo, Shannen je pristala finalizirati njihov razvod samo jedan dan prije smrti te je potpisala zahtjev za odricanje od uzdržavanja supružnika. Dokumente je Iswarienko potpisao na dan njezine smrti. Oko svega se oglasila glumičina prijateljica Tara Furiani koja je na LinkedIn-u napisala da Kurtu "nedostaje humanosti".

image

Shannen Doherty i Kurt Iswarienko

Celebrity Photo/Avalon/Profimedia

"Jako sam tužna i uzrujana zbog smrti moje prijateljice Shannen... Zbog razvoda kroz koji je prolazila usred svega. Imala je rak dojke u četvrtom stadiju koji je metastazirao na druge dijelove njezinog tijela, smrt je bila neizbježna i ona je to znala, pomirila se s tim. Ali, njezina bol i patnja u mjesecima prije smrti nisu trebali biti toliko duboki, samo da je njezin suprug bio pristojno ljudsko biće. Mogao je pokazati malo humanosti prema supruzi koja umire. Život je toliko težak, a još je teži s rakom i bez potpore koju ste mislili da imate. Ako imate priliku biti pristojna osoba, iskoristite ju. Nemate pojma s čim se ljudi suočavaju i kroz što prolaze", napisala je Tara.

Osim što se odrekla uzdržavanja, Doherty se složila da će se od supruga razvesti bez da idu na sud. Glumica se za Kurta vjenčala 2011. godine, a prošle je godine podnijela zahtjev za razvod.

image

Shannen Doherty

Steve Bond/everett/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 17:30