VEĆ JE NAŠAO NOVU

Razvratni život ragbi zvijezde: ‘Spiskao je bogatstvo na kokain i gljive, zavodio druge žene, a sad ga je ostavila i supruga‘

Danny i Victoria rastali su se prošle godine nakon manje od tri godine braka nakon što je ona našla njegove poruke drugim ženama

Danny Cipriani i Victoria Rose

 Instagram

Engleski bivši ragbijaš Danny Cipriani je u studenom prošle godine otkrio da se razvodi od supruge Victorije Rose nakon gotovo tri godine braka. Victoria je naime pronašla određene poruke na njegovom mobitelu, što je dovelo do njihovog prekida. Sad je Victoria, nakon gotovo 9 mjeseci od prekida, podnijela zahtjev za razvod.

U intervjuu za The Sun je progovorila o njegovoj ovisnosti o drogama, porukama koje je slao drugim ženama i njegovoj novoj djevojci AnnaLynne McCord. Kako je rekla, Danny je mjesečno trošio oko 600 funti mjesečno na droge. Ragbijaš je ranije priznao da je konzumirao kokain i razne psihodelike, a otkrio je i da je koristio "čarobne gljive" zbog kojih je nekad bio uvjeren da ga Victoria "pokušava ubiti".

"Bilo je mi dosta toga. Počelo me uznemiravati. Svaki je dan govorio da neće koristiti droge, a onda bi im se do podneva vratio", rekla je. Danny je, kako ona tvrdi, znao jesti čokoladice koje su u sebi imale čarobne gljive te da ona nikad nije znala je li nadrogiran ili ne, s obzirom na to da je na drogama funkcionirao sasvim normalno.

"Jedan je dan uzeo veliku količinu i samo je ležao na podu. Mislila sam da ću mu moći pomoći i on je rekao da želi prestati konzumirati droge. Danny je uzimao i puno lijekova, a ja sam odlučila da mi je dosta toga", ispričala je.

Njihov je brak krenuo nizbrdo nakon što je on prestao igrati za Bath te kad je ona primijetila poruke koje je slao drugim ženama. Prije toga je bila zabrinuta zbog bliskosti sa ženama na jednom događaju, nakon čega je i gledala što se nalazi kroz njegov mobitel.

"Bila sam šokirana, slomilo mi se srce. Poruke nisu bile seksi, ali je govorio drugim ženama da su prekrasne, pričao im je o povezanosti koju osjeća s njima. To nije nešto što želite pročitati", ispričala je Rose. Tada se par posvađao, a Danny je izjurio iz kuće. O razvodu je obavijestio svoje pratitelje na Instagramu.

"Victoria i ja sjeli smo ovog vikenda i dogovorili se da se razvodima nakon četiri godine braka. Iako smo proveli predivno vrijeme skupa, također smo shvatili da smo krenuli svatko svojim putem i iako je ovo tužna vijest, ovo je također novo poglavlje za nas oboje u potrazi za vlastitom srećom. Victoriji i njezinoj djeci želim samo najbolje", napisao je tada.

image

Danny Cipriani oglasio se na Instagramu

Instagram/Danny Cipriani

On se ubrzo iselio iz njihove zajedničke kuće, a nije prošlo dugo kad je pronašao novu djevojku, AnnaLynne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. kolovoz 2024 11:33