PRODAJE LUKSUZNU VILU

‘Razvratno igralište za odrasle‘ stavljeno na prodaju: ‘Kralj Instagrama‘ seli iz grada grijeha, sa svim svojim ženama

Sastoji se od 7 spavaćih soba, 14 kupaonica, garaže dovoljno velike za 16 automobila i drugih atraktivnih sadržaja

Dan Bilzerian sa svim svojim djevojkama

 Twitter/planet/profimedia/Twitter/planet/profimedia

Dan Bilzerian, samoprozvani ‘kralj Instagrama‘ koji je poznat po golim zabavama i orgijama u svojoj vili u stilu one Hugha Hefnera, spreman je reći zbogom ‘gradu Grijeha‘, Las Vegasu. Bilzerian je odlučio otići sa stilom te je na tržište stavio svoju ogromnu vilu za koju traži ‘samo‘ 25 milijuna dolara. To je čini najskupljom nekretninom u gradu, prenosi TMZ.

Ovo prostrano imanje, smješteno u luksuznoj četvrti Spring Valley, slobodno se može nazvati ‘igralištem za odrasle‘. Sastoji se od 7 spavaćih soba, 14 kupaonica i garaže dovoljno velike da se u nju može parkirati 16 automobila.

image

Impresivna garaža Dana Bilzeriana

Lvr/planet/profimedia/Lvr/planet/profimedia

I to je samo početak. Tu su i drugi impresivni sadržaji koje nećete pronaći u nekom prosječnom luksuznom domu. Želite li možda privatnu stijenu za penjanje? Nema problema, tu je. Ovdje se nalazi i klizalište za hokej, teretana za gimnastiku ili jiu-jitsu, privatna kino dvorana i brojni drugi sadržaji.

image

Soba sa zidom za penjanje

Lvr/planet/profimedia/Lvr/planet/profimedia
image

Privatna kino dvorana

Lvr/planet/profimedia/Lvr/planet/profimedia

“U svojih 25 godina bavljenja nekretninama nikada nisam vidio ništa slično. Trošak izgradnje bio je više od 20 milijuna u vrijeme kada su je izgradili,” rekao je agent za nekretnine Frank Napoli za TMZ. “Otkako je Dan kupio ovo imanje, uložio je milijune kako bi ga još više unaprijedio. Kvaliteta gradnje i završnih radova najbolja je koju sam ikada vidio, a materijale je uvozio sa svih strana svijeta", dodao je Napoli.

No, sada je Bilzerian odlučio reći zbogom svojoj impresivnoj vili i novu razvratnu životnu sreću pronaći u nekretninama na Baliju i u Dubaiju. On, naime, želi otvoriti vlastitu trgovinu svog brenda Ignite, koji prodaje sve - od nikotinskih cigareta do alkohola - u inozemstvu.

Tko god da kupi ovu vilu u Vegasu mora biti spreman izdvojiti ozbiljan iznos novca, i nositi se s vrtoglavo visokim režijama.

Podsjećamo, veliku slavu ovaj milijunaš dobio je 2013. godine kad je na televiziji prikazana scena iz kasina u Las Vegasu na kojoj je on bio za stolom okružen desecima ljepotica. Njegov Instagram prepun je fotografija zgodnih polugolih djevojaka. Javnosti su poznate i njegove "gole zabave" na kojima orgija s manekenkama i modelima. Poznato je da je u nekim situacijama bio nasilan prema njima što je više puta opravdavao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 16:57