SVE PROKOCKAO

Reper Nelly uhićen s ecstasyem u kasinu, odvjetnik ima originalnu obranu: ‘Osvojio je par jackpotova, zato su ga stisli‘

Nisu imali razlog da pretražuju, kaže odvjetnik, a onda su izmislili da posjeduje narkotike

Nelly

 Afp Photo/courtesy Of Abc/

Pjevač i reper Nelly, poznat po hitu "Hot in Here", uhićen je u srijedu ujutro zbog posjedovanja droga, piše Page Six. Uhitili su ga na području St. Louisa u Missouriju.

Glasnogovornik policije se oglasio za The New York Post te rekao kako su Nellyja uhitili ispred kasina nakon što su izvršili provjeru i pronašli nepodmireni nalog za neposjedovanje dokaza o osiguranju od prethodnog puta kada su ga zaustavili u prometu. Provjeravanje posjetitelja je standardno za kockarnice u Missouriju u skladu s propisima državne komisije.

image

Nelly

Afp Photo/courtesy Of Abc/

Repera, pravog imena Cornell Haynes, su potom optužili za posjedovanje kontrolirane supstance nakon što su policajci kod njega navodno pronašli četiri tablete ecstasyja. Osim toga su ga optužili i za vožnju bez dokaza o osiguranju, ali će ga službeno optužiti tek nakon istrage državnih tužitelja.

Oko situacije su se oglasili Nellyjevi odvjetnici te za Page Six rekli da se njihov klijent našao na meti policajca koji se nije ponašao primjereno.

image

Nelly i Ashanti

Roberto Schmidt/Afp

"Nakon što je osvojio nekoliko jackpota, u dvorani koju gospodin Haynes često posjećuje i gdje se zabavlja, umjesto da su samo nadgledali transfer njegovog osvojenog novca, policajac se osjećao prisiljenim nepotrebno pokrenuti provjeru naloga. Policajac je obavijesti gospodina Haynesa da je pozadinska provjera obavezna kad igrač osvoji određen iznos novca. Gospodin Haynes je znao da to nije istina jer je ranije osvojio nekoliko jackpota sličnog ili većeg iznosa, uključujući i jedan samo tjedan dana prije, bez incidenta ili provjere", rekao je odvjetnik. Dodao je i da je policajac nastavljao pretraživati repera bez dobrog razloga, a onda je tvrdio da je kod Nellyja pronašao ecstasy.

Nakon uhićenja se društvenim mrežama proširio njegov mugshot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 09:29