NE ODBIJA POSLOVE

Rita Ora o albanskim korijenima: ‘Ja sam iz radničke obitelji, nisam imala puno kad sam odrastala...‘

Od poslovnih obaveza pjevačica Rita Ora bježi na Novi Zeland gdje uživa u prirodnim ljepotama, hrani i vinu

Rita Ora

 Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia/Dylan Travis/abaca/abaca Press/profimedia

Pjevačica Rita Ora (33) priznala je da se godinama bori s odbijanjem viška poslovnih ponuda jer je njezina obitelj pripadala radničkoj klasi. "Kada dolazite iz sredine u kojoj niste imali toliko, stvarno je teško odbiti ponude. Učim kako reći ne, ali volim raditi", prenosi The Sun da je pjevačica rekla u svom posljednjem intervjuu.

image

Rita Ora

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

"Imam radnu etiku kao i moja majka", dodala je Ora koja se iz Albanije preselila u Veliku Britaniju dok je bila još beba. Nije tajna da se, dok je živjela u zapadnom dijelu Londona, Ladbroke Groveu, osjećala kao da ondje ne pripada, no sada se osjeća samopouzdano gdje god da je.

A tomu pripisuje i svoje godine. "U dvadesetima se najviše zabavljaš i to je zapravo vrhunac svega u životu - posebno u pop glazbi. Mislim da su za mene moje tridesete bile najbolji dio moje karijere jer imam osjećaj da sam sve napravila u svojim dvadesetima - razne pogreške, pokušaje - sada sam ovdje s drugačijom perspektivom", prenosi The Sun da je Ora kazala.

image

Rita Ora i Taika Waititi

Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Osim po pitanju karijere, pjevačica se ostvarila i na privatnom planu kada se prije gotovo dvije godine udala za filmskog redatelja, Taika Waititia. Čine se da se privatno i poslovno kod ovoga para dobro nadopunjava jer Ora i Waititi često surađivali pa je takav slučaj bio nedavno i na njezinoj pjesmi "Ask & You Shall Receive" te njegovom novom filmu "Klara And The Sun".

Ora će se pojaviti i u novom nastavku franšize "Disney Descendants: The Rise Of Red" u kojoj će igrati zlicu iz "Alise u zemlji čudesa", Kraljicu Srca. Raspored je, rekla je zvijezda, pretrpan pa kada se baterije isprazne, par uživa na Novom Zelandu, odakle je Waititi. Pjevačica je oduševljena, opisala je u intervjuu, njihovom prirodom, ljudima, hranom i vinom.

No, ono do čega uvijek drži, čak i kada je prezaposlena, je spavanje. "Dajem prioritet spavanju. Devet sati je idealno. Mogu funkcionirati na sedam, ali na pet ili šest ne mogu. Sad planiram i noćne izlaske, to više ne ide spontano..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 10:09