UŽIVA NA PUTOVANJU

Rita Ora otkrila što radi u našem susjedstvu: U minijaturnom bikiniju šetala gradom i pokazala nevjerojatnu figuru

Prvo je izbacila pjesmu i glazbeni videospot ‘Ask & You Shall Receive‘, a onda zasluženo otišla uživati u Italiju

Rita Ora

 Instagram/Rita Ora/

Pjevačica Rita Ora podijelila je na svom Instagramu nekoliko fotografija s putovanja iz Italije i još jednom pokazala svoju nevjerojatnu figuru. "Oh, Italija, koja sreća", napisala je u objavi. Na snimkama se vidi da pjevačica uživa i da se lijepo provodi na putovanju.

Ora je nedavno izbacila pjesmu i glazbeni videospot "Ask & You Shall Receive". Kao što znamo, prošle je godine pjevačica nizala uspjehe albumom "You & I", a o novom je projektu rekla da je pun ljetnih vibracija i optimizma. "Pjesma je puna optimističnih, ljetnih vibracija i govori o upuštanju u romantičan trenutak s posebnom osobom", prenosi Daily Mail da je rekla pjevačica.

Ora je nagovorila svog supruga, holivudskog redatelja, Taika Waititija da sudjeluje u snimanju spota, iako prvotno to nije bilo planirano. Inače, supružnici često surađuju pa se tako pjevačica pojavljuje u filmu "Klara And The Sun", ali i novom dijelu franšize "Disney Descendants: The Rise Of Red", u kojoj igra zlicu iz "Alise u zemlji čudesa", Kraljicu Srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 19:08