VIDITE LI RAZLIKU?

Robbie Williams hvali se velikom promjenom u izgledu: ‘Godinama sam se uništavao kokainom, kavom i cigaretama‘

Fanovi su se okrenuli komentarima ne bi li podijelili svoje mišljenje, a brojni su pjevačev novi biserno bijeli osmijeh i nahvalili

Robbie Williams ima nove zube

 /Screenshot Instagram

Pjevač Robbie Williams (50) javio se na društvenim mrežama ne bi li sa svojim obožavateljima podijelio mali „glow up“. Ugradio je nove zube. U objavi je iznio sve detalje operacije, a kako kaže ovi su zubi privremeni, i poslužit će mu sve dok mu se ne ugrade trajni. Priznao je i zašto se odlučio na taj zahvat, no neki bi od razloga mogli biti šokantni.

„Možda su se moji stari zubi sviđali nekima od vas. E pa bili su s**bani! Odlično su mi služili, no zlostavljao sam ih. Otvarao sam boce zubima, kava ih je uprljala, trljao sam kokain na njih, nisam ih prao kako bih trebao“, napisao je pjevač u objavi na Instagramu gdje ga prati oko 3 milijuna ljudi.

Pjevač je priznao kako je u svoje nove zube zaljubljen te kako mu se svidjelo kod zubara, a to što je bio „napušen“ od plina kojeg koriste kao sedativ u ordinaciji donijelo mu je posebno veselje.

„Kroz svašta smo prošli, no vrijeme je da krenemo dalje. Doviđenja, moji žuti prijatelji“, napisao je Williams pri kraju svoje objave koja je prikupila nešto više od 10 tisuća likova.

Fanovi su se okrenuli komentarima ne bi li podijelili svoje mišljenje, a brojni su pjevačev novi biserno bijeli osmijeh i nahvalili.

„U starosti se događaju stvari na koje nas nitko ne upozorava niti priprema. Hemoroidi, stari zubi, ispadanje kose, nove dlake na licu ali nažalost ne i na glavi, mala inkontinencija pri smijanju ili kašljanju, noćni odlasci na wc, ali lijepo je što si svoje probleme podijelio s drugima to nam daje osjećaj da nismo sami...“, napisala mu je jedna korisnica.

„Sviđaju mi se novi zubi, a jesi li isprobao pjevati s njima“, upitala ga je obožavateljica.

„Vau zubi ti izgledaju nevjerojatno, ali ipak sam obožavala tvoje stare, ponekad nas male nesavršenosti ipak čine savršenima. Sve u svemu drago mi je da se tebi zubi sviđaju jer bi bilo uistinu grozno da ih mrziš“, složila se druga korisnica Instagrama.

image

Robbie Williams

/Castel Franck/abaca/shutterstock

U Netflixovom dokumentarcu koji je izašao prošle godine, William je otkrio da su mu alkohol i droge bili veliki poroci ranije te da je znao popiti bocu votke svake večeri prije probe s bendom Take That.

“U sebe sam stavljao sve što sam našao, ecstasy, kokain, alcohol”, izjavio je u filmu.

image

Robbie Williams

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 13:23