‘NEVJEROJATNA VEZA‘

Rock zvijezda već 10 godina uživa s 45 godina mlađom partnericom: ‘Bilo me sram i bojala sam se predrasuda‘

Na početku se osjećala kao da će joj ‘život biti gotov‘ jer se borila s predrasudama koje bi javnost možda mogla imati o njima

Jimmy Page i Scarlett Sabet

 Live Media Publishing Group/alamy/alamy/profimedia

Jimmyja Pagea, gitarista i osnivača legendarnog Led Zeppelina, zavela je čak 45 godina mlađa partnerica, a ovih dana proslavit će deset godina veze.

image

Jimmy Page i Scarlett Sabet

Rocco Spaziani/upi/profimedia

Scarlett Sabet, 35-godišnja pjesnikinja koja živi u Londonu, uz glazbenika je proslavila njegov 80. rođendan u siječnju, a sudeći po njihovim dodirima i pogledima jasno svima daju do znanja kako su zaljubljeni.

Naime, njihova je priča započela 2014. godine kada je ova crvenokosa ljepotica u jednoj londonskoj knjižari čitala svoju poeziju. Navodno, Page joj je prišao i tiho joj poručio da joj pjesme "režu poput noža". Doduše, ovdje se ne radi o ljubavi na prvi pogled, barem ne s njezine strane. Njegov kompliment ju je uistinu dirnuo i potaknuo je da se u potpunosti posveti pisanju, a nakon nekoliko mjeseci slučajnih susreta koji su prerasli u ručkove i večere, Sabet je počela provoditi sve više vremena u Pageovom dvorcu, gdje se ubrzo i preselila.

image

Jimmy Page i Scarlett Sabet

David Parry/pa Images/profimedia

Vezu su započeli u kolovozu 2014. i prema pisanjima stranih medija, mnogi tvrde da je to najozbiljnija veza u kojoj je 80-godišnji Jimmy Page ikada bio.

Inače, Scarlett je u intervjuu u svibnju prošle godine priznala da je morala preći preko "osjećaja srama" kad je započela romansu sa Jimmyjem. Scarlett je prošle godine rekla kako je par u "nevjerojatnoj vezi" već sedam godina, no na početku se osjećala kao da će joj "život biti gotov" jer se borila s predrasudama koje bi javnost mogla imati o njima kao paru.

Kada je njihova veza početkom 2015. izašla na vidjelo, tada 25-godišnja Scarlett priznala je da je bila "užasnuta i preplašena tolikim interesom medija". U tom je trenutku radila kao konobarica u Chelsea Arts Clubu, privatnom klubu gdje su se sakupljali slavni umjetnici i jednog ju je dana na recepciji dočekao telefonski poziv uznemirenog člana kluba. Rekao je kako ga je ispred ulaza zaustavio novinar iz nekog tabloida, pokazao mu njenu sliku i pitao ga poznaje li je. ‘

- Što si to napravila da oko kluba hodaju novinari? - pitao ju je, na što ona nije imala odgovor. Od tog joj je trenutka Page plaćao čuvara koji bi je pratio na posao, a njihova veza bila je skoro svakodnevno u britanskim medijima.

Scarlett je u tom istom intervjuu priznala da se "osjeća sretnom što ima Jimmyja u svom životu".

- U nevjerojatnoj sam vezi. Mislim da mnogi ljudi imaju brojne predrasude, ali Jimmy je izuzetan i divan muškarac. Ima puno žena svih dobnih skupina koje su uzbuđene što će ga upoznati - rekla je.

image

Jimmy Page u sedamdesetima

Universal Archive/universal Images Group/universal Images Group/profimedia

Jimmy, koji se razišao od svoje druge supruge Jimene Gómez-Paratcha 2008., prvi put je viđen sa Scarlett u jednom restoranu. Unatoč tome što je poznat po tome što čuva svoju privatnost, izvori su tada rekli za Daily Mail da su bili zapanjeni njegovom novom romansom.

- Svi su bili prilično iznenađeni ovim potezom Jimmyja Pagea - rekao je izvor za Daily Mail 2015. godine, ističući kako Jimmy inače neće reći ni riječ o svom privatnom životu.

Što se Pagea tiče, ženio se dva puta i otac je petero djece, a Pageova najstarija kći, koja se također zove Scarlet, 18 je godina starija od njegove djevojke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. srpanj 2024 15:56