‘OPSJEDNUTA SAM‘

Romeo Beckham od slavnog oca nije naslijedio samo prezime: Pratiteljice raspametio fotkom iz saune...

Sin bivšeg nogometaša je krenuo stopama svog oca te se također bavi nogometom. Osim njega, David i Victoria imaju još troje djece

Romeo Beckham

 Instagram

Romeo Beckham, 21-godišnji sin Davida i Victorije Beckham, oduševio je svoje pratiteljice novom fotografijom na Instagramu.

Romeo se opuštao u sauni gdje je fotografija i nastala, a obožavateljice nisu mogle ne primijetiti njegovu isklesanu figuru. "Izgledaš bolje od svog oca", "Opsjednuta sam", "Jako si zgodan", pisale su mu.

Još je jedan detalj brojnima upao u oko, a to je ružičasta termosica iz koje je mlađi Beckham pio. "Sad smo svi žedni", "Sviđa mi se termosica", pisali su mu ispod fotografije koja je prikupila više od 66.000 lajkova.

David i Victoria, uz Romea, imaju još troje djece - Brooklyna, Cruza i Harper. Romeo je jedini krenuo stopama svog oca te se bavi nogometom. Trenutno igra za klub Brentford B. Nogomet nije jedina stvar po kojoj su David i Romeo slični.

Bivši nogometaš također često dijeli fotografije svojih mišića, a prije nekoliko je dana objavio jednu takvu iz teretane. Bez majice je dizao utege, a malo kog je ostavio ravnodušnim. "Moja supruga je rekla da je moja narančasta majica bila presvijetla pa sam je skinuo. Victoria, iako osuđuješ moju odjeću za vježbanje, znam da je zapravo voliš", napisao je tada.

"Sviđa mi se ovo", "Hvala ti na ovome, Victoria", "Da, ovo nije dobra boja majice. Najbolje je da ju ne oblačiš ponovo", pisali su mu pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:14