AFERE SLAVNOG GLAZBENIKA

S jednom se glazbenicom poseksao u avionu pa je molio da ništa ne kaže njegovoj ženi, a druga ga je odbila jer je smrdio

Usred masovne histerije oko ponovnog okupljanja, brojne stare priče o braći Gallagher ponovno su zaintrigirale javnost...

Courtney Love, Liam Gallagher i Lily Allen

 AFP

Stara priča o ‘seksu u toaletu‘ glazbenih zvijezda Lily Allen i Liama Gallaghera ponovno je isplivala na površinu, u jeku ponovnog okupljanja benda Oasis.

U sklopu te masovne histerije oko povratničke turneje mnogima omiljenog sastava po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, brojni stari videozapisi i priče o braći Gallagher ponovno su zaintrigirale javnost, pa tako i ova.

Kako je napisala u svojoj autobiografiji ‘My Thoughts Exactly‘, 39-godišnja Lily otkrila je da su se njih dvoje spetljali 2009. Pjevačica je danas 51-godišnjeg Liama upoznala u avionu na putu za Japan na Fuji Rock festival, a tada su se spetljali i poseksali u wc-u aviona.

Nakon toga, tvrdi pjevačica, zajedno su otišli do njegove hotelske sobe i sve ostalo je povijest. Međutim, Liam je tada bio u braku s pjevačicom All Saintsa, Nicole Appleton, te je molio Allen, koja je pak priznala da je "odrastala kao velika obožavateljica Oasisa", da nikada nikome ne kaže za njihovu aferu.

"Napili smo se u avionu. U nekom smo trenutku Liam i ja zajedno otišli u wc i radili nešto što on nije smio raditi, a ne govorim o drogi. U sljedećem trenu zajedno smo ležali u krevetu. Nakon što smo sletjeli u Tokio, Liam je rekao svojim poznatim nazalnim glasom: ‘Kakvi su ti planovi za danas? Zašto ne bi došla u naš hotel... A ja sam rekla: ‘Ok, može.‘ Tek mi je sljedećeg dana rekao: ‘Nitko ne smije znati za ovo, zbog Nic‘, i tada sam tek shvatila da je on oženjen. Znala sam da je Noel oženjen i znala sam da je Liam bio u braku s Patsy Kensit. To je djelomično bio razlog zašto mi se sviđao", napisala je tada.

image

Lily Allen

Justin Tallis/AFP

Unatoč njegovoj molbi da se ne sazna za njihovu aferu, Nicole je šest mjeseci kasnije ipak otkrila istinu, a Liam je tada zamolio Lily da laže njegovoj supruzi. Objasnila je da je "zvučao užasno, kao da je bio budan cijelu noć", a tražio je da ona kaže Nicole da je njihova strastvena noć obična besmislica.

Međutim, Lily nije ispunila njegovu želju i osudila ga je zbog njegovih postupaka, a tvrdi da je on samo želio spasiti svoj obraz i da uopće nije razmišljao o onome što je stvarno važno - "ljudi koje volimo i na koje se oslanjamo."

Podsjetimo, nakon razvoda od Patsy Kensit, Liam se 2008. oženio kolegicom glazbenicom Nicole, nakon 8 godina veze. No, njih su se dvoje razveli šest godina kasnije kada je Nicole oktrila da je imao aferu i dobio dijete s američkom novinarkom Lizom Ghorbani. Nicole i Liam dobili su sina Genea 2001. godine.

image

Liam Gallagher

Andrew Alvarez/AFP

No, to nije jedina priča o seks-eskapadama Liama Gallaghera. I američka rock glazbenica i glumica Courtney Love otkrila je svoje iskustvo s njim, koje je, doduše, neslavno završilo.

Udovica Kurta Cobaina imala je priliku uživati u burnoj, strastvenoj noći s Gallagherom 2000. godine, ali je odbila njegovo udvaranje zbog njegova lošeg izgleda i još gore osobne higijene, koju je usporedila s onom "kmeta iz 13. stoljeća."

U razgovoru za Metro 2014. ispričala je kako joj je Liam puštao svoj hit ‘Songbird‘ u poznatom londonskom klubu Groucho. Rekla je da ju je glazbenik tada pitao ‘što misliš o meni?, a ona je odgovorila: "Mislim, bio je divan, ali je imao tako loš zadah jer je bio budan cijelu noć i obrve su mu se spojile na sredini. Pomislila sam kako izgleda kao kmet iz 13. stoljeća iz Montyja Pythona. I izlanula sam to naglas pred njim."

image

Courtney Love

Chris Delmas/AFP

Dodala je da Liam nije bio uvrijeđen jer je ionako ‘nije razumio‘, ali da je kći Frances bila bijesna na nju jer ga je odbila.

Članovi Oasisa razišli su se 2009., a Noel Gallagher napustio je bend neposredno prije nastupa na festivalu u blizini Pariza, rekavši u to vrijeme da ‘jednostavno ne može nastaviti raditi s Liamom ni dana dulje‘.

Čak i prije tog razlaza od prije 15 godina, braća su dugo imala neprijateljski odnos i navodno nisu razgovarala jedan s drugim godinama nakon razlaza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:59