NAKON 7 GODINA BRAKA

Sada je i službeno: Razveli su se Jason Momoa i Lisa Bonet

Njihov je brak bio prvi za Momou, no drugi za Bonet, koja je prethodno bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom

Jason Momoa i Lisa Bonet

 Xavier Collin/image Press Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Popularni glumac Jason Momoa i Lisa Bonet službeno su razvedeni, prenosi AP News. Prema spomenutom mediju, razvod braka dvoje glumaca, koji su već godinama živjeli odvojeno, stupio je na snagu ovog utorka.

image

Jason Momoa i Lisa Bonet

Joe Martinez/Picturelux/Profimedia/

Bonet, čije je službeno ime Lilakoi Moon, podnijela je zahtjev za razvod u siječnju, a u dokumentima je 7. listopada 2020. naveden kao datum rastave para.

Razvod je prošao bez sporova, a prema AP Newsu, nijedna osoba neće dobiti financijsku potporu. Naime, dogovorili su se kako će podijeliti imovinu, a imat će zajedničko skrbništvo nad 16-godišnjom kćeri i 15-godišnjim sinom.

Podsjetimo, 44-godišnji Momoa najpoznatiji je po ulogama u filmu “Aquaman” i seriji “Igri prijestolja”. S druge strane, 56-godišnja je Bonet bila zvijezda "The Cosby Showa", njegovog spinoffa "A Different World" i filmova "High Fidelity" i "Enemy of State".

Njihov je brak bio prvi za Momou, no drugi za Bonet, koja je prethodno bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom. S njim ima još jednu kćer, glumicu Zoë Kravitz.

image

Lisa Bonet, Zoe Kravitz i Jason Momoa

Tammie Arroyo/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

Sada bivši supružnici počeli su izlaziti 2005. godine, prije nego što su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u listopadu 2017. godine. Momou su mediji zadnji put romantično povezivali s Eizom González kada su viđeni kako zajedno voze motocikl Malibuom u Kaliforniji u srpnju 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 04:02