GLUMICA NA ODMORU

Salma Hayek (57) nema problem s oblinama, fanovi u ekstazi zbog njenog bikinija: ‘Ti si najljepša na svijetu‘

Cijeli sam život htjela raditi komedije, a nisu mi jer sam seksi pa nisam smjela biti i smiješna, požalila se jednom Hayek

Salma Hayek

 Instagram/

Glumica Salma Hayek, jedna od najzgodnijih žena na svijetu, kako su ju brojni prozvali, još je jednom pokazala da je zaslužila tu titulu. Novim je fotografijama pokazala kako je dočekala početak kolovoza.

Salma je pozirala u bazenu u bikiniji koji je naglasio sve njezine obline. Iz različitih je kutova pokazala svoju vitku figuru na kojoj joj brojni fanovi zavide, a to su joj pokazali u komentarima.

"Jedna od najljepših žena na svijetu", "Ima 57 godina i jedna je od najzgodnijih žena na svijetu", "Ti jednostavno ne stariš", pisali su joj.

Iako ju se svrstava među najljepše žene na svijetu, njezina joj je ljepota često donosila i brojne probleme u karijeri. Ranije je rekla da na početcima karijere nije mogla dobiti uloge jer je u Hollywoodu bila pojam seksepila te joj zbog toga "nije bilo dozvoljeno biti smiješna".

"Cijeli sam život htjela raditi komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: ‘Ti si seksi, pa ne možeš biti i smiješna.‘ Ne samo da nisi smio biti pametan, nego nisi smio biti ni duhovit devedesetih", rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 18:50