LUDI NOĆNI PROVOD

Sean Penn našao 34 godina mlađu, evo tko je ona: ‘U Madridu se strastveno ljubili na ulici, razvod je zaboravio‘

Slavni glumac razveo se od bivše supruge prije dvije godine, nakon što su u braku bili godinu dana

Sean Penn, Valeria Nicov

 Stefanie Loos/afp/federico Pestellini/panoramic/profimedia

Slavni glumac Sean Penn (64) ponovno ljubi, dvije godine nakon razvoda od australske glumice Leile George. Penn je ovih dana bio u Madridu, a fotografi su ga snimili u društvu mlade glumice Valerije Nicov (30).

Par je u subotu šetao gradom, a u jednom su trenutku razmijenili i poljubac. Penn je bio odjeven ležerno, nosio je crnu jaknu i tamne hlače i bijele patike. Valeria je gradom prošetala u elegantnom crnom odijelu koje je uparila s bež košuljom i crnim natikačama.

Nije poznato je li par službeno u vezi i koliko se dugo viđaju, ali je očito da se ne skrivaju od pogleda drugih. Ne zna se ni koliko godina ima Nicov, ali se nagađa da je u svojim 20-ima. Inače, Valeria je glumica iz Moldavije, a glumom se, prema IMDB-u, bavi od 2018. godine. Dosad je glumila u nekim manjim projektima.

image

Valeria Nicov

Federico Pestellini/panoramic/profimedia

Sean se od svoje bivše supruge Leile službeno razveo 2022., a ona je 2021. godine podnijela zahtjev za razvod. U braku su bili godinu dana. Ranije je Penn progovorio o njihovom razvodu te rekao kako je on kriv što je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Glumcu je to bio treći brak. Prvi se put vjenčao s pjevačicom Madonnom, a u braku su bili od 1985. do 1989. godine. Od 1996. do 2010. je bio u braku s glumicom Robin Wright, s kojom ima dvoje djece.

image

Sean Penn i Robin Wright

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 13:55