‘ŽENE S MAČKAMA...‘

Selena Gomez jednom šalom razljutila Trumpove pristaše: Jasno dala do znanja da je uz prijateljicu Taylor Swift

Selena i njezini kolege Martin i Steve predstavili su i dodijelili prvu nagradu večeri

Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez

 Valerie Macon/Afp

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez oduševila je gledatelje ovogodišnje dodjele Emmyja svojim govorom. Ona je uz Martina Shorta i Stevea Martina, s kojima glumi u seriji "Only Murders in the Building", predstavila prvu nagradu večeri. Trojac je nagradu za najboljeg sporednog glumca u humorističnoj seriji dodijelio Ebonu Mossu-Bachrachu.

Selena, Martin i Steve zbijali su šale na pozornici koje su se svidjele brojnima. "Kakva je ovo čarobna večer pokušaja pamćenja imena ljudi", poručila je Gomez na što se Short nadovezao: "I pretvaranja da smo gledali njihove serije."

image

Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez

Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Potom je Martin rekao svom kolegi Steveu da mu je "čast raditi s nekim tko izgleda kao da je pao i ne može ustati", a Gomez je oduševila svojom šalom u kojoj je spomenula "žene s mačkama bez djece". "Dopustite mi da kažem, kakva je čast raditi s dva muškarca koji su daleko od toga da budu žene s mačkama bez djece", rekla je ona, aludirajući na kontroverzni komentar Trumpovog potpredsjednika J.D.Vancea, koji je rekao da su u SAD-u na vlasti "žene s mačkama bez djece" koje su nesretne i koje žele i ostatak zemlje učiniti nesretnim.

image

Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez

Valerie Macon/Afp

"Trumpovi pristaše su ljutiti na Seleninu šalu", "Toliko su dobri zajedno, tko bi rekao?", "Njihova kemija je neusporediva", "Trebam Selenu Gomez, Stevea Martina i Martina Shorta da budu domaćini dodjele Oscara sljedeće godine jer se ovakva kemija gotovo nikad ne viđa", pisali su na društvenim mrežama.

Inače, Selena je ovom šalom iskazala podršku prijateljici Taylor Swift koja je nedavno rekla da će na izborima glasati za Kamalu Harris. Swift je na Instagramu objasnila zašto će glasati za nju, a potpisala se s "žena s mačkama bez djece".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:24