FOKUSIRANA NA POSAO

Shakira progovorila o prekidu s Piqueom: ‘Sad sam bez partnera. On me povlačio dolje‘

Pjevačica i bivši nogometaš su u vezi bili 12 godina, a zajedno imaju dvoje djece

Shakira 

 Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Kolumbijska pjevačica Shakira je prije dvije godine prekinula 12-godišnju vezu s bivšim nogometašem Gerardom Piqueom, u kojoj su dobili dvoje djece. Razlog je bila njegova nevjera za koju je ona saznala, navodno, zbog teglice džema. Bivši partneri nisu ostali u dobrim odnosima, a o njihovom je prekidu Shakira pričala u emisiji "The Tonight Show".

image

Shakira i Gerard Pique 2019.

Bryan R. Smith/Afp

Otkrila je da se nije mogla fokusirati na svoju glazbu dok je bila s njim.

"Tu i tamo sam radila na novoj glazbi, ali mi je bilo teško. Nisam imala vremena zbog braka i partnera (iako se nikada nisu vjenčali, ali su se tako nazivali, op.a.). Sada sam bez partnera, ali, da, on me povlačio dolje. Sada sam slobodna. Sad stvarno mogu raditi", poručila je.

Shakira neko vrijeme nije objavljivala nove pjesme sve do ožujka ove godine. Tada je objavila novi album "Las Mujeres Ya No Lloran" što u prijevodu znači "Žene ne plaču više", a ubrzo je najavila i turneju.

image

Shakira

Gigi Iorio/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Gigi Iorio/splashnews.com/splash/profimedia

O prekidu je nedavno progovorila i za Rolling Stone te je istaknula da je pretrpjela i emocionalnu i fizičku bol. "Patnja koju sam osjećala bila je vjerojatno najveća koju sam doživjela u cijelom životu. Osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u prsa", rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 15:03