NEPREPOZNATLJIVA JE

Sharon Osbourne šokirala izgledom, fanovi ne vjeruju da je to zapravo ona: ‘Zašto joj lice izgleda tako?!‘

Supruga legendarnog glazbenika priznala je da je koristila lijek za mršavljenje te je rekla kako je pretjerala

Sharon Osbourne

 TikTok

Sharon Osbourne, supruga legendarnog glazbenika Ozzyja Osbournea, u subotu je bila na koncertu Taylor Swift u Londonu i privukla pozornost drugih fanova iz publike. Jedan od tih obožavatelja ju je pitao želi li s njim rekreirati poznatu audiciju s "X Factora", na što je Sharon i pristala.

@yameurr Sharon Osbourne agreeing to recreate the Rachel X Factor Audition in 2024 is exactly why this woman is an icon - dreams can come true?? #erastour #sharonosbourne #xfactor ♬ original sound - ...

Riječ je o audiciji Rachel Lester koja je za sebe tvrdila da je bolja od Madonne, a naposljetku nije prošla.

Video u kojem su Sharon i fan rekreirali audiciju je postao viralan, a osim što je brojne nasmijao, mnogi su primijetili i ogromnu promjenu na Sharoninu licu. Kako su pisali, Osbourne izgleda neprepoznatljivo.

"Čekaj. Ovo je Sharon Osbourne? Zašto joj lice izgleda tako?", "Ne mogu se fokusirati na ništa drugo osim njezinog lica", "Što je napravila od sebe?", "Da niste rekli da je to Sharon, ne bih znala da je to ona", samo su neki od komentara. Neki su spomenuli kako je njezina promjena rezultat korištenja popularnog lijeka za mršavljenje, koji je Sharon, kako je ranije priznala, koristila neko vrijeme. Međutim, nedavno je otkrila da je prestala konzumirati lijek, a nakon ovog videa su brojni počeli sumnjati u to.

image

Sharon Osbourne

TikTok

Sharon je ranije rekla kako je izgubila gotovo 20 kilograma nakon što je krenula koristiti Ozempic, ali je rekla i da je pokušala vratiti kilograme jer je "izgubila previše kila". Za Daily Mail je ove godine rekla da joj je hrana slabost te da je u prošlosti odlučila "izgubiti gotovo pola svoje težine". Tada je izgubila nekoliko kilograma, a zbog viška kože se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima.

image

Sharon Osbourne

Ana M. Wiggins/Press Image Library/Avalon/Profimedia

"Išla sam na nekoliko estetskih zahvata, počevši s podizanjem obrva i zatezanjem lica. Imala sam liposukciju vrata i išla sam na podizanje istog. Podigla sam grudi, imala sam liposukciju ruku i abdominoplastiku. Podigla sam i stražnjicu i ugradila i implantate. Onda sam ponovno išla na zatezanje lica, ali je čovjek pogriješio. Jedno oko mi je bilo više od drugog i trebalo je godinu dana da se sve sredi", rekla je tada.

Prošle se godine odlučila krenuti koristiti Ozempic, ali je kasnije priznala da je pretjerala. Sada pokušava vratiti nekoliko kilograma, ali joj ne uspijeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 06:17