TO SE NE ZABORAVLJA

Sharon Stone (66) skinula se u donje rublje i oživjela kultnu filmsku scenu 32 godine kasnije: ‘Sirovo... vaša‘

66-godišnja zvijezda podijelila je fotografiju u čipkastom donjem rublju i to 32 godine nakon što je slavno utjelovila Catherine Tramell

Sharon Stone u filmu ”Sirove Strasti” 1992.

 Tristar Pictures - Carolco Pictu/Collection Christophel Via Afp

Slavna glumica Sharon Stone rekreirala je svoju kultnu scenu iz erotskog klasika ‘Sirove strasti‘ te je pozirala u donjem rublju.

66-godišnja zvijezda podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj pozira u crvenom, čipkastom donjem rublju i to 32 godine nakon što je slavno utjelovila seksi ubojicu Catherine Tramell.

"Sirovo... vaša", kratko je napisala u opisu fotografije, koja je u samo 12 sati zaradila više od 131 tisuće lajkova.

Ovoga puta kultna scena policijskog ispitivanja ipak nije uključivala i Michaela Douglasa. Dok su je bombardirali pitanjima, Catherine im odvuče pažnju kad je prekrižila svoje noge, ostavljajući muškarce zbunjenima jer je jasno da nema donje rublje. Scena je u to vrijeme bila vrlo kontroverzna, ali i danas je jedna od pamtljivijih u povijesti filma.

Iako ju je ta legendarna scena proslavila, glumica nominirana za Oscara u svojim je memoarima ‘The Beauty of Living Twice‘ pisala kako je bijesno ošamarila redatelja Paula Verhoevena i napustila pretpremijeru erotskog trilera nakon što je shvatila da su njegova uvjeravanja da se ta scena neće pojaviti na ekranu bila laž i da joj je publika mogla, kako je rekla, "vidjeti apsolutno sve do Nebraske."

Verhoeven je pak, s druge strane, oštro odbacio njezine tvrdnje. "Svaka glumica zna što će se vidjeti na ekranu ako je zamolite da se skine u donje rublje i pokaže ga pred kamerom", komentirao je.

Podsjetimo, Stone je nedavno priznala da je izgubila svu svoju ušteđevinu u iznosu od 18 milijuna dolara nakon moždanog udara, a kada se oporavila, shvatila je da je sav iznos s njezina računa u banci bio prebačen na druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 09:48