PUŠTEN S INTENZIVNE

Sin Angeline i Brada imao tešku nesreću: ‘Sad počinje dug put oporavka‘

Pax se električnim biciklom zabio u automobil nakon čega je zadobio ozljede glave te su ga hitno prevezli u bolnicu

Pax Jolie-Pitt

 Sl/terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt, pušten je s odjela intenzivne njege nakon što je prije nekoliko dana imao tešku prometnu nesreću, prenosi People. Međutim, Paxa čeka dug oporavak i fizikalna terapija, kako navode izvori.

"Pustili su ga s intenzivne njege. Ima kompleksnu ozljedu i sad počinje dug put oporavka i fizikalne terapije", rekli su za strani medij. Angelina je, kako kažu, cijelo vrijeme bila uz njega, a i ona i Pax su "zahvalni svima koji su odmah dojurili u pomoć". Zahvalni su i medicinskom osoblju koje se brine o Paxu.

image

Pax i Angelina

/Faye`s Vision/cover Images/instarimages.com/instar Images/profimedia

Osim majke su mu u posjet dolazili i braća i sestre.

Pax se zabio električnim biciklom u stražnji dio automobila koji je stajao ispred njega na raskrižju. U tom trenutku nije nosio kacigu, a nakon što je udario u auto je pao i udario glavom. Vozač automobila mu je pomogao, a Pax je bio bez svijesti. Hitno su ga prevezli u bolnicu zbog brige o krvarenju u mozgu.

image

Pax Jolie-Pitt

Sl/terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, Angelina i Brad su Paxa posvojili iz sirotišta u Vijetnamu kad je imao 3 godine. Osim njega zajedno imaju još petero djece, Maddoxa, Zaharu, Shiloh te blizance Knoxa i Vivienne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 21:16