SLOŽIO SE

Sin Meg Ryan o komentarima da je ‘nepo beba‘: ‘Ja sam neizmjerno privilegiran‘

Jack Quaid odrastao je s dva slavna roditelja, a danas je i sam vrlo uspješan glumac

Meg Ryan

 Kai, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Glumac Jack Quaid, poznat po ulozi Hughieja Campbella u seriji "The Boys", progovorio je o nepotizmu za Daily Beast. Inače, Jack je sin slavne glumice Meg Ryan i njezinog bivšeg supruga, glumca Dennisa Quaida. Upravo su ga zbog toga često nazivali "nepo bebom".

"Ljudi me zovu nepo bebom. Sklon sam složiti se, ja sam neizmjerno privilegirana osoba. Dobio sam glasnogovornike prilično rano. Znao sam da su mi vrata otvorena na mnogo načina, kao što nisu drugima. I samo sam pokušavao raditi što je više moguće kako bih dokazao da zaslužujem biti tu gdje jesam", rekao je glumac.

Pitali su ga i zašto tijekom karijere nije snimao više romantičnih komedija, kao njegova majka. "Moja mama je neprikosnovena kraljica romantičnih komedija. Ne mogu samo tako ući u taj svijet. Mora biti nešto dovoljno drugačije od onoga što je ona radila", ispričao je Jack.

Meg je prošle godine pohvalila svog sina te rekla da je za njegov uspjeh zaslužan njegov talent, a ne to što ima slavne roditelje.

"Jack je stvarno talentiran. Prirodniji je nego što ću ja ikada biti. Te stvari o nepotizmu uopće ne odgovaraju njegovoj radnoj etici, talentu i tome koliko je on osjetljiv na privilegije", ranije je rekla Meg, a Jack se sada osvrnuo na njezine komentare.

"Moja prva pomisao je bila da se ponaša kao tipična majka. Ona je majka puna ljubavi. Ne mislim da pokušava reći da nisam nepo beba. Mislim da samo pokušava reći da, po njezinom mišljenju, ta etiketa potkopava moj talent. Ja ipak smatram da ne potkopava. Više puta sam čuo ‘ne‘ nego ‘da‘. Ali također znam da se u ovoj industriji teško probiti i da je meni bilo lakše nego drugima. Tako da ne mislim da je htjela reći da nisam privilegiran", poručio je.

image

Meg Ryan

Kai, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Jack je svoju glumačku karijeru započeo manjom ulogom u filmu "The Hunger Games" iz 2012. godine. Potom je glumio u seriji "Vinyl", a glumio je i u filmovima "Logan Lucky", "Scream" iz 2022. te "Oppenheimer". Najviše ga je proslavila uloga u seriji "The Boys", u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Prva je sezona izašla 2019. godine, a trenutačno izlaze epizode četvrte sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 15:27