WESTON CAGE COPPOLA

Sina Nicolasa Cagea uhitili zbog napada na majku: Jamčevinu mu je navodno platio otac

Glumac je krajem travnja fizički napao svoju majku, a prema riječima policije, prije napada su se verbalno posvađali

Weston Cage i Nicolas Cage

 Lilly Lawrence/Afp

Glumac i glazbenik Weston Cage Coppola, sin holivudske zvijezde Nicolasa Cagea, uhićen je u Los Angelesu u srijedu, prenosi The Sun. O uhićenju se oglasio glasnogovornik policije Los Angelesa.

"Mogu potvrditi da je Weston Cage Coppola uhićen danas zbog napada smrtonosnim oružjem", rekao je. Westona su pustili iz zavora uz jamčevinu od 150.000 dolara, a koju je navodno platio Nicolas.

Incident zbog kojeg su ga uhitili se dogodio 28. travnja. Westonova majka Christina Fulton je nakon incidenta snimljena s modricama na licu, a do napada je došlo nakon što je Weston imao "krizu mentalnog zdravlja". Policija tvrdi da se Weston verbalno posvađao s Christinom prije napada.

O incidentu je ranije pričala i Fulton.

"Weston i ja nismo bili u svađi prije incidenta. U nedjelju, 28. travnja, javilo mi se nekoliko Westonovih najboljih prijatelja kako bih im pomogla jer su svjedočili Westonu u krizi mentalnog zdravlja. Kad sam stigla, dočekao me moj sin koji je očito bio u stanju živčanog sloma, što je naposljetku postalo užasno iskustvo. Uvijek sam pomagala svom sinu u njegovim borbama s mentalnim zdravljem. Činim sve što mogu da mu pružim stalnu podršku koja mu je potrebna", poručila je tada.

Weston je i u prošlosti imao problema s mentalnim zdravljem. Glumac je 2011. godine završio na psihijatrijskom liječenju, a razlog je također bilo nasilno ponašanje.

image

Weston Coppola Cage

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. kolovoz 2024 09:21