ZARAĐIVAO MILIJUNE

Sjećate li se zvijezde iz ‘Teorije velikog praska‘, evo kako izgleda danas: ‘Jesu li to već sijede u bradi?‘

Simon Helberg je u seriji utjelovio Howarda Wolowitza, jednog od najomiljenijih likova iz serije, a u početku nije htio glumiti u seriji

Teorija velikog praska

 RTL 2

Hit serija "Teorija velikog praska" počela se emitirati 2007. godine, a danas se svrstava među najpoznatije sitcome ikad. Među glavnim glumcima u seriji našao se Simon Helberg, koji je utjelovio lik Howarda Wolowitza. Upravo mu je ova uloga obilježila karijeru.

Danas glumac izgleda ponešto drugačije od onoga kako je izgledao u seriji. Nedavno su ga snimili u izlasku s prijateljima. Na fotografijama se može vidjeti da glumac danas ima dužu i svjetliju kosu od one kakvu je imao u "Teoriji velikog praska", a ima i sijedu bradu.

image

Simon Helberg

Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Simon je nedavno otkrio da je skoro odbio ulogu u hit sitcomu, a razlog je bio taj što nije htio ponovno glumiti štrebera. Međutim, odlučio je na kraju prihvatiti ulogu, a zbog svoje odluke zasigurno nije požalio. Naposljetku je po epizodi zarađivao milijun dolara.

image
Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Osim u "Teoriji velikog praska" je glumio i u filmu "Florence Foster Jenkins" iz 2016. godine. Igrao je ulogu pijanista Cosmea McMoona, a u filmu je stvarno svirao klavir. Zbog svoje izvedbe u filmu je bio nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg sporednog glumca.

image

Teorija velikog praska

RTL 2
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 15:05