PREŽIVJELA METAK

Slatka osveta žene koju je P. Diddy upucao u lice: ‘Slavim, ovo je jedan od najboljih dana ikad‘

Natania je otišla na zabavu s prijateljicom. Reper je stigao sa društvom, a tijekom partyja je krenula pucnjava s dilerima

Sean ‘Diddy‘ Combs

 Maria Alejandra Cardona/Afp

Reper Sean Combs, javnosti poznatiji kao P. Diddy nedavno je uhićen te ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Njegovo uhićenje posebno je razveselilo Nataniu Reuben, ženu koja je krajem 90-ih godina tvrdila da ju je Diddy upucao u lice.

Natania se za Daily Beast rekla kako joj je vijest o njegovom uhićenju prenijela kći Nirvana. "Rekla je: ‘Mama, pogodi tko je u zatvoru?‘ Pitala samu je li netko lokalan, iz grada koga znamo. Rekla je da je riječ o nekom većem", ispričala je ona. Ubrzo je shvatila da je riječ o Diddyju. "Hvala ti, milostivi Bože", uzviknula je tada radosno.

Incident s reperom dogodio se u prosincu 1999. godine. Natania je bila u jednom noćnom klubu na Manhattanu sa svojom prijateljicom, a u isti su klub te večeri došli Diddy i njegova tadašnja djevojka Jennifer Lopez. Paru su se pridružili reperov tjelohranitelj Anthony "Wolf" Jones te reper Jamal "Shyne" Barrow.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Jennifer Lopez

Image Of Sport/newscom/profimedia/Image Of Sport/newscom/profimedia

Tijekom partyja se Sean navodno posvađao s dilerom te je ubrzo krenula pucnjava. Jedan je metak pogodio Reuben koja tvrdi da je vidjela da je okidač povukao Diddy. "Gledala sam ga. Vidjela sam ga svojim očima", rekla je ona. Natania je bila pogođena između očiju s metkom sa šupljim vrhom od 9mm.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Angela Weiss/Afp

"Dozvala sam Boga i rekla mu: ‘Nemoj me uzeti. Nisam gotova s odgajanjem svoje djece. Imam posla", prisjetila se ona.

Nakon pucnjave su Combs, Jones, Barrow i Lopez pobjegli s mjesta incidenta, ali ih je ubrzo zaustavila policija. Kod repera su pronašli ukradenu i napunjenu poluautomatsku pušku kalibra 9mm te su trojicu muškaraca optužili za posjedovanje oružja. Jennifer su tada uhitili i držali u ćeliji nešto više od 12 sati, ali ju nikad nisu osudili.

Natania je išla na suđenje reperu gdje je i svjedočila, a rekla je kako ju je upucao on. Međutim, kirurzi nisu mogli sigurno ukloniti ostatke metka iz njenog lica kako bi dokazali da se podudaraju s oružjem koje je te noći pronađeno kod Diddyja. Njega su nakon suđenja oslobodili, a kasnije se nagodio s Reuben i drugim žrtvama pucnjave. Natania je navodno dobila 1.8 milijuna dolara odštete.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Kristina Khorram

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/

Iako je ona uvijek tvrdila da ju je upucao Diddy, njegov kolega Barrow je bio taj kojeg su osudili na 10 godina zatvora. Nakon što je pušten 2009. godine, deportirali su ga natrag u Belize gdje je danas vođa opozicije Belizea i vođa Ujedinjene demokratske stranke Belizea.

Nakon što su repera ovih dana uhitili, Natania je bila izrazito uzbuđena. "Jedan od najboljih dana ikad", rekla je pa dodala da reper možda ne bi imao toliko žrtvi do danas, da su ga osudili te 1999. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:17