SVI PRIČAJU O NJOJ

Slavna DJ-ica obukla Hajdukov dres pa izludila partijanere na Ultri: ‘Uzela sam hrvatsko državljanstvo, ludo je...‘

Uoči nastupa je pokazala poklon koji je dobila na aerodromu, a nakon energičnog seta se oglasila na društvenim mrežama

Alison Wonderland

 Instagram

U petak je u Splitu započelo 10. izdanje Ultra festivala, na kojem su publiku zabavljali neki od najpoznatijih svjetskih DJ-eva. Među headlinerima se našla Alison Wonderland, DJ-ica i producentica iz Australije. Uoči Ultre se javila na Instagramu i pokazala poklon koji je dobila na aerodromu "usred Europe".

"U avionu je izrađivala narukvice, i to narukvice s imenom mog brenda. Tako me usrećuje kad sretnem fanove diljem svijeta", napisala je pa pokazala narukvicu te rekla da će istu nositi na svom nastupu. Alison je potom pokazala i svoju modnu kombinaciju koju je nosila iza DJ pulta. Nosila je Hajdukov dres koji je iskombinirala s mrežastim najlonkama.

image

Alison Wonderland

Instagram

Nakon energičnog nastupa tijekom kojeg publika nije prestala skakati se Wonderland oglasila na X-u. "Nastupala sam na Ultra Europe glavnoj pozornici u mojoj drugoj domovini Hrvatskoj (da, ovdje sam državljanin) i bilo je ludo iskustvo", napisala je DJ-ica pa podijelila nekoliko fotografija s nastupa.

Osim Alison su na glavnu pozornicu sinoć stalo i Hardwell, čiji se nastup najviše komentirao na društvenim mrežama. Prema riječima posjetitelja festivala, Hardwell je "uništio pozornicu" sa svojim setom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 18:11