‘MOJA SESTRA‘

Slavna glazbenica odgovorila na tračeve o prijateljstvu s Taylor Swift: ‘Nije to samo zbog rasističkih komentara...‘

Navodno, ona i Swift su se sprijateljile godinama prije njihove suradnje i njenog uspona do slave

Taylor Swift i Ice Spice

 Patrick T. Fallon/afp/profimedia

Popularna reperica Ice Spice osvrnula se na "nepristojne tvrdnje" da se dobitnica 14 Grammyja Taylor Swift s njom sprijateljila samo zbog "njena utjecaja, reputacije i slave" tijekom intervjua za Rolling Stone.

- Zašto ne bi Taylor htjela biti moj prijateljica? - upitala je.

- Taylor i ja smo si dobre. Tako je smiješna, a mislim da se naše osobnosti jako dobro poklapaju - objasnila je reperica.

image

Taylor Swift i Ice Spice

Patrick T. Fallon/afp/profimedia

Kako piše Page Six, Swift je osobno objasnila da "voli upoznati nekog novog umjetnika kojeg ne zanima samo glazba, već i glazbena industrija i kako ona funkcionira."

- Meni je stvarno uzbudljivo vidjeti kako se Ice oslanja na strateške, financijske i poslovne aspekte svoje karijere - rekla je slavna pjevačica.

Prema Taylor Swift, ona tvrdi da je na temelju pitanja koja je Ice Spice postavljala tijekom razgovora i njenih zapažanja jasno da "ne želi samo biti suvozač u vlastitoj karijeri, već vozač".

image

Taylor Swift i Ice Spice

Walik Goshorn/imago Stock&people/profimedia

Ice (24) i Swift (34) prvi su put surađivale na remiksu pjesme “Karma”, koja je objavljena 27. svibnja prošle godine. Istog vikenda, Taylor je pozvala svoju prijateljicu Ice Spice na pozornicu tijekom prošlogodišnjeg nastupa u New Jerseyju, a zajedno su i izvele spomenutu pjesmu. Međutim, njihova suradnja je bila teško osuđivana, s obzirom na to da su obožavatelji optuživali Swift da radi s Ice Spice kako bi se iskupila za svoje navodne rasističke komentare koje je proširio njen tadašnji dečko Matty Healy.

Nakon što su debitirale s pjesmom “Karma”, popularni je dvojac uživao zajedno na dodjeli MTV Video Music Awards 2023., gdje su sjedile jedna do druge. Ice se također pridružila Swift i njezinim prijateljima na Super Bowlu 2024., ove veljače.

Inače, Ice Spice, pravog imena Isis Naija Gaston, postala je zvijezda nakon što je njena glazba postala viralna na TikToku 2021. godine. Nadalje, 2022. je njezina pjesma “Munch (Feelin’ U)” došla na Billboardovu listu najpopularnijih 100 pjesama na planeti, a sljedeće godine, njezina pjesma "In Ha Mood" bila je na vrhu spomenute ljestvice. Također, njezine suradnje “Boy’s a Liar Pt. 2” s PinkPantheress i “Princess Diana” s Nicki Minaj zauzele su 3. i 4. mjesto na navedenoj top 100 listi.

Međutim, prema Ice, ona i Swift su se sprijateljile godinama prije njihove suradnje i njenog uspona do slave. Rekla je za Variety u rujnu 2023. da je upoznala Swift nakon što je gledala njezin dokumentarac iz 2020., “Miss Americana”.

- To je moja sestra - zaključila je Ice Spice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 20:11