ISKRENO PRIZNALA

Slavna glumica, koja je hodala i s holivudskim zvijezdama, o bivšim ljubavima: ‘Imala sam dvije katastrofalne veze‘

Slavna glumica Winona Ryder svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali je sada ipak otkrila neke detalje o prošlim ljubavima

Winona Ryder

 Supplied By Lmk/landmark/profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Američka glumica Winona Ryder pozirala je za magazin Harper‘s Bazaar, a u intervjuu je otkrila detalje o svom privatnom životu koji vješto skriva od javnosti.

Ryder je već 14 godina u vezi sa Scottom Mackinlayjom Hahnom, vlasnikom održivog modnog brenda Loomstate. Winona kaže da je jako sretna s njim. "On je odličan. Stvarno je. Jako sam sretna", poručila je.

image

Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Međutim, glumica nije oduvijek imala sreće u ljubavi. Progovorila je i o svojim prošlim ljubavnim odnosima te rekla da je imala dvije "katastrofalne veze". Nije otkrila o kome se točno radi, ali je poznato da je bila u vezi s holivudskim zvijezdama Johnnyjem Deppom i Mattom Damonom, kao i Davidom Duchovnyjem, Valom Kilmerom i Peteom Yornom. Neko vrijeme su je romantično povezivali i sa zvijezdom serije ‘Dva i pol muškarca‘, Charliejem Sheenom.

Winona će ponovno glumiti u nastavku filma "Beetlejuice", u kojem igra lik Lydije Deetz. Kako kaže, njezin lik je podsjeća na mlađu verziju nje same.

"Bilo mi je krivo zbog nje. U 30-ima sam imala dvije katastrofalne veze koje nisu bile pogrešne, ali je to bilo prije nego što smo ikada pomislili potražiti nekog na Googleu. Bila sam u vezi s tipom osobe koja bi mi tek nakon nekoliko tjedana rekla da je u vezi s nekim drugim", poručila je slavna glumica.

Njezina najpoznatija veza je svakako bila ona s Johnnyjem Deppom. Njihova se ljubavna priča smatra jednom od najljepših, ali u isto vrijeme ju brojni opisuju kao "tragičnu". Prvi susret Johnnyja i Winone dogodio se 1989. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled. Godinu dana kasnije su se ponovno sastali na snimanju filma "Edward Škaroruki", a tada je Johnny imao 26 godina, Winona 18. Prvi spoj imali su u kući jednog zajedničkog prijatelja.

image

Johhny Depp i Winona Ryder u filmu ‘Edward Škaroruki‘ 1990.

Twentieth Century Fox Film Corpo/Collection Christophel Via Afp

"Družili smo se cijeli dan i noć i od tada se neprestano družimo. Volim je više od svega na ovome svijetu", rekao je jednom prilikom Depp. Svoju ljubav prema Winoni je pokazao i kad je na ruci istetovirao "Winona forever" ili "Winona zauvijek". Par se i zaručio, ali su prekinuli 1993. godine. Glumac je otkrio da je razlog bila razlika u godinama, kao i zanimanje medija za njihovu vezu, što im je stvaralo ogroman pritisak.

"Moja veza s Winonom, bila je moja greška što smo bili toliko otvoreni, ali mislili smo ako budemo iskreni, to će unišiti čudovište radoznalosti. Umjesto toga ga je nahranilo i dalo ljudima dozvolu da se osjećaju dijelom naše veze", rekao je svojedobno Depp. Bivši par je ostao u dobrim odnosima sve dok Johnny nije započeo vezu s Amber Heard. Međutim, iako su prošli kroz trnovit put u odnosu, ljubav koju imaju jedno za drugo nikada nije nestala.

Tako je Ryder podržala Johnnyja u sudskoj bitci protiv Amber, a čak je i svjedočila. "Mogu pričati samo iz svog iskustva, koje je bilo u potpunosti drugačije od svega rečenog. On nije nikad, ali baš nikad bio takav prema meni. Nikad nije bio nasilan prema meni. Ja ga poznajem samo kao jako dobrog i brižnog muškarca koji se zaštitnički ponaša prema ljudima koje voli", ispričala je Winona na suđenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 15:18