BITKA S RAKOM

Slavna glumica oprostila se od Shannen Doherty, imale su istu dijagnozu: ‘Znate li što me pitala u završnoj fazi!?‘

- Rak je zastrašujuć, ali Shannen se s njim suočila sa snagom, dostojanstvom i gracioznošću, napisala je Olivia Munn

Olivia i Shannen

 Neilson Barnard/getty Images/profimedia/

Američka glumica Olivia Munn se emotivnom porukom oprostila od Shannen Doherty, koja je preminula u subotu u 54. godini. Glumice su bile prijateljice, a povezala ih je teška borba s rakom dojke.

"Potpuno mi je slomljeno srce zbog smrti Shannen Doherty. Kad su meni dijagnosticirali rak sjetila sam se kako je ona hrabro pustila svijet na svoje putovanje i javila sam joj se. Odmah smo postale prijateljice, što nekad nisam mogla shvatiti jer gledati ju u ‘Beverly Hillsu, 90210‘ mi je značilo sve kad sam imala 10 godina. (Shannen Doherty kao Brenda Walsh je bila i uvijek će biti ikona)", napisala je Olivia.

Munn su rak dojke dijagnosticirali u travnju 2023. godine, ali je javno otkrila da se bori s bolešću ove godine u ožujku. Kako je napisala glumica, sa Shannen se povezala jer su dijelile istu bitku i želju da pomognu drugim ženama.

"Gledajući posljednju poruku koju mi je poslala prije nekoliko mjeseci, pitala me kako sam i može li učiniti nešto za mene. Shannen je nudila svoju podršku iako je ona bila u završnoj fazi borbe s ovom užasnom bolešću", dodala je glumica.

"Rak je je*eno strašan i Shannen se s njim suočila s dostojanstvom, snagom i gracioznošću", poručila je.

Kasnije je Olivia podijelila i intervju koji je Shannen dala za People, a u kojem je pričala o umiranju.

"Ne bojim se smrti jer znam da idem prema njoj. Mislim da bih se bojala smrti da znam da nisam dobra osoba, ali jesam", rekla je tada Shannen. Preminuloj glumici su rak dijagnosticirali 2015. godine, a 2017. godine je rekla da je u remisiji. Rak se vratio 2020. godine, a prošle je godine rekla da se proširio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. srpanj 2024 10:47