OPORAVLJA SE

Slavna glumica otkrila kako napreduje oporavak nakon nesreće: ‘Život izgleda malo drugačije ovih dana...‘

Nina Dobrev objavila je niz fotografija na Instagramu i otkrila kako provodi dane nakon prometne nesreće

Nina Dobrev nakon prometne nesreće

 Profimedia; Instagram/ninadobrev/

Zvijezda serije "Vampirski dnevnici" Nina Dobrev (35) prošli mjesec imala je prometnu nesreću na terenskom biciklu, a sada je javila fanovima na Instagramu kako napreduje oporavak.

"Život izgleda malo drugačije ovih dana", napisala je u nedjelju uz fotografiju na kojoj leži na kauču s podignutom nogom.

"Zamijenila sam ‘selfie‘ za ‘leggie‘. Pripremite se za sadržaj s nogom jer to je sve što imam u svojoj galeriji ovih dana" nastavila je Dobrev. Uz fotografije iz kreveta sa psima, objavila je i video svog dečka kako pleše.

Shaun White na videu je bio u majici na "Vampirske dnevnike" s natpisom "Elena Gilbert," imenom lika koji je Dobrev glumila u popularnoj seriji. Smijući se u pozadini, Nina mu je odgovorila: "Izvan sebe si. Obožavam to."

Prije nekoliko tjedana Dobrev je objavila vijest da je hospitalizirana. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se smiješi na električnom biciklu i drugu na kojoj leži u bolničkom krevetu s ortozom na nozi.

"Kako je počelo vs. kako je," napisala je ispod objave. Nekoliko zabrinutih obožavatelja primijetilo je da zvijezda filma "The Perks of Being a Wallflower" nije nosila kacigu.

"Dobro sam, ali čeka me dug oporavak. Mislim da sa sigurnošću mogu reći da će moje prvo iskustvo na terenskom biciklu biti i posljednje, hahaha", objasnila je Nina na Instagram priči.

image

Nina Dobrev i Shaun White

Lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjećamo, Dobrev i Shaun White dijele strast prema avanturističkom životu još od 2020. godine. On ima tri olimpijske zlatne medalje u half-pipe snowboardu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:43