IZGUBILA MILIJUNE

Slavna manekenka preko noći se ‘otrijeznila‘ nakon što joj je izgorjela luksuzna vila: ‘Mislila sam da će droga pomoći‘

Cara tvrdi kako je sada usredotočena na to da ‘ide naprijed, umjesto da tuguje za onim što se dogodilo‘, iako za požar nije kriva

Cara Delevingne

 Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

U ožujku je svijet obišla vijest kako je sedam milijuna dolara vrijedna luksuzna vila engleske manekenke i glumice Care Delevingne izgorjela u požaru koji je izbio negdje u stražnjem dijelu doma, a u posljednjem je intervjuu popularna 31-godišnjakinja izjavila kako joj je apstinencija od alkohola i droge pomogla da se psihički nosi s posljedicama te nesreće.

image

Cara Delevingne na ovogodišnjoj Met Gali

Angela Weiss/Afp

Kako prenosi Daily Mail, u intervjuu objavljenom u nedjelju, rekla je da joj je to što je bila "trijezna i prisutna" usred tog traumatičnog životnog događaja u konačnici pomoglo da se emocionalno oporavi od te nezgode.

- Da, bilo je to pravo sra***, ali da nisam bila trijezna, još uvijek bi me to mučilo - rekla je Delevingne za The Times.

image

Cara Delevingne i njena djevojka Minke

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Iako je i dalje uznemirena zbog požara, tvrdi kako je usredotočena na to da "ide naprijed, umjesto da tuguje za onim što se dogodilo".

- Naravno da je požar utjecao na mene, bila sam jako tužna, no ne koristim taj događaj kao alat koji će me rastužiti - rekla je Delevingne.

Poznata manekenka, koja je rekla da je odlučila promijeniti život 2022., tvrdi kako osjeća itekakvu razliku u svom ponašanju i emocijama.

- Prije sam mislila da su mi droge i alkohol pomogli da se nosim sa životom... ali nisu, držali su me tužnu i super depresivnu - rekla je.

- Osjećam se kao da mi se vratila moć i da me ne kontroliraju druge stvari - dodala je.

Što se tiče požara, nitko nije ozbiljno ozlijeđen, budući da je Delevingne u tom trenutku bila u inozemstvu, točnije, u Londonu. Delevingne je rekla da unatoč toj nezgodi planira nastaviti živjeti u SAD-u i ne planira se vratiti u Englesku.

image

Vila Care Delevingne koja je stradala u požaru

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia
image

Vila Care Delevingne koja je stradala u požaru

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Samo nekoliko dana nakon požara, Carini roditelji otkrili su uzrok požara. Njezin otac rekao je da je stvar u električnim instalacijama, a njezina majka dodala je da joj je kći "shrvana". Otac je također spomenuo da je "nešto palo na dalekovod" usred vrlo kaotičnog nevremena.

Kasnije se i sama manekenka oglasila na društvenim mrežama.

- Srce mi je slomljeno. Ne mogu vjerovati. Život se može promijeniti u tren oka. Zato cijenite ono što imate - poručila je u tada već nestaloj objavi na Instagramovim "pričama". S druge strane, razveselilo ju je kad je čula da su joj vatrogasci spasili voljene kućne ljubimce.

image

Cara Delevingne i njena djevojka Minke

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, u vrijeme incidenta, i njezine mačke i još jedan stanar bili su u vili, a osobi je navodno pružena pomoć zbog udisanja velike količine dima. Gotovo dva sata, ukupno 94 vatrogasca su se borila sa spomenutim požarom koji je buknuo u njezinoj vili, a TMZ je izvijestio kako je jedan od vatrogasaca pao s ljestvi dok je pokušavao ugasiti požar te se ozlijedio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 14:49