KAKVO TIJELO!

Slavna manekenka slovi za jednu od najljepših na svijetu, a otkrila je i koliko je ‘aktivna‘: ‘Se*samo se 4-5 puta dnevno‘

Slavna ljepotica već je godinama u vezi s njemačkim golmanom...

Izabel Goulart i Kevin Trapp

 Profimedia/

Brazilska manekenka Izabel Goulart (39) najpoznatija je po tome što je bila jedna od ‘anđelica‘ Victoria‘s Secreta od 2005. do 2008., a također je pozirala i za Sports illustrated Swimsuit Issue.

Jedna od najljepših žena na svijetu pojavila se i u Cannesu, na Filmskom festivalu, a svojim modnim izdanjem neke je podsjetila na moćnu vladaricu Kleopatru zbog svog raskošnog ovratnika.

image

Izabel Goulart

Loic Venance/Afp

Slavna ljepotica već je godinama u vezi s njemačkim golmanom Kevinom Trappom (33), koji je šest godina mlađi od svoje drage. Njih dvoje često se može vidjeti kako razmjenjuju nježnosti po poznatim svjetskim plažama, a nije im strano ni javno govoriti o svom burnom seksualnom životu.

image

Izabel Goulart i Kevin Trapp

A Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia/A Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

"Seksamo se četiri do pet puta dnevno. Međutim, ako izgube utakmicu u kojoj je Kevin branio, onda nema seksa. Čak mi ni visoke potpetice i seksi donje rublje ne mogu pomoći nakon poraza. S druge strane, ako pobijedi, onda tu noć nijedno od nas dvoje ne spava i seksamo se do jutra", otkrila je ljepotica prije nekoliko godina.

image

Izabel Goulart

Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Desi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njih su se dvoje upoznali na modnoj reviji u Parizu, a navodno su počeli hodati 2015. godine. Zaručili su se 2018., a Izabel je podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama te je tada napisala: "Kada upoznaš nekoga tko ti promijeni život u svakom pogledu, siguran si da je to prava osoba za tebe."

image

Izabel Goulart

A Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia/A Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 22:25