LOLO JONES

Slavna olimpijka ima 42 godine, stigla je u Pariz i potvrdila šuškanja: ‘Da, još uvijek sam nevina‘

Američka sportašica je tri put osvojila Olimpijsku medalju, ali koliko sreće ima u sportu, toliko je nema u ljubavi

Lolo Jones

 Profimedia/

Kada je davne 2012. godine na Twitteru (sada X) američka sportašica Lolo Jones objavila da je nevina, svi su bili iznenađeni. Usprkos tome što je od tada prošlo deset godina, situacija se i dalje nije promijenila. Lolo je i dalje nevina, piše Slobodna Dalmacija.

Trostruka svjetska prvakinja, koja je nastupila i na ljetnim i zimskim OI (u atletici i bobu) je izrazito atraktivna i često ističe svoj seksepil na društvenim mrežama, pa je ovo otkriće mnoge zateklo.

"Pokušavala sam biti s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali sve je uvijek završavalo raskidima i mojim slomljenim srcem. Odlučila sam imati odnose tek kada stupim u brak, ali nikako ne mogu da pronađem pravog muškarca", rekla je ona prije nekoliko godina.

Lolo je također rekla da je javno priznanje ove činjenice bila greška i da joj je "ubilo sve izlaske", kao i da više nije imala šanse nakon toga. Kako je Lolo prilično otvorena, ona je na Instagramu podijelila da joj je srce slomljeno i da se osam mjeseci uzalud dopisivala i komunicirala s muškarcem koji joj je slao miješane signale.

"U jednom trenutku pričao mi je da je sa mnom i da želi brak i djecu, a onda je nastavljao da me drži u prijateljskoj zoni. Teško mi je oko srca. Iscrpljena sam od sastanaka", požalila se publici.

image

Lolo Jones 2014. godine

Fadel Senna/Afp

"Stalno se molim Bogu da mi pošalje pobožnog čovjeka. Molila sam se godinama i u suzama molila Boga da nađem supruga. Čak sam se molila i da skloni tu želju iz mog srca, ako mi nije suđeno da se udam. Ali kako godine prolaze, tako sve jače želim da imam muža i djecu, moju vlastitu obitelj. Ali, srce mi je konstantno slomljeno. Često me zadirkuju zbog moje odluke da nemam se*s prije braka. Muškarci mi šalju poruke kako sam stara, da sam isprana i da treba da završim s tim. Tada ja zajecam. Gdje si, Bože?", dodala je.

Lijepa sportašica poručila je drugim djevicama da je ovo najteža stvar koju je uradila u životu, kako prenosi SD.

"Teže je nego trenirati za Olimpijske igre. Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet. Bila sam u iskušenju, imala sam mnogo prilika", rekla je.

Lolo Jones je sada u Parizu na Olimpijskim igrama. Producira svoju prvu međunarodnu TV emisiju s olimpijcima. U ponedjeljak je u Parizu sa svojim prijateljima proslavila 42. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 15:07