KRAJ LJUBAVI

Slavna pjevačica nogirala glumca: ‘Nisam bila njegov broj jedan. A i ponaša se kao idiot kad je pijan‘

Irski glumac jako je sklon partijanju i to je očito bio razlog koji je okončao njihovu vezu

Sabrina Carpenter

 Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumac Barry Keoghan više nije broj jedan za Sabrinu Carpenter. Američka pjevačica, kako donosi britanski tabloid The Sun, ostavila je irskog glumca prije otprilike tri tjedna jer je njegov partijanerski stil života smetao njihovoj vezi. Barry, rođen u Dublinu, i Sabrina, koja je nastupala za Taylor Swift na njezinoj turneji Eras Tour, prvi put su viđeni u prosincu prošle godine na zajedničkoj večeri u Los Angelesu. No ljubav očito nije bila dugog vijeka.

image

Sabrina Carpenter

Noam Galai/getty Images/profimedia/Noam Galai/getty Images/profimedia

"Barry se ponaša kao idiot kad je pijan, a Sabrina je postajala sve frustriranija. Uvijek je bio partijaner i Sabrina je zasićena njegovim nestašlucima. Uzdiže se na top ljestvicama i stavila je sebe na prvo mjesto dok se sprema za svoju turneju sljedeći mjesec", kazao je The Sunu dobro upućeni izvor.

Sabrina je inače u lipnju objavila singl "Please Please Please" u kojem pjeva o dečku koji je narušio njenu reputaciju. Barry glumi uz Sabrinu u glazbenom spotu u kojem se pojavljuje kao osuđenik iza rešetaka. U pjesmi Sabrina pjeva: "Molim te, molim te, molim te, nemoj me dovesti do suza kad sam se upravo tako lijepo našminkala. Slomljeno srce je jedno, moj ego je drugo. Preklinjem te, nemoj me osramotiti, majku ti. Molim te, molim te." Naizgled aludirajući na Barryjev party stil života, pjesma nastavlja: "Koji god da je vrag u tebi, ne puštaj ga večeras van,...".

image

Barry Keoghan i Sabrina Carpenter u videu ‘Please Please Please‘

Island Records/planet/profimedia/Island Records/planet/profimedia

The Sun on Sunday otkrio je u siječnju da je Barry rekao svojoj bivšoj djevojci i majci njegova djeteta da planira ozakoniti svoju vezu sa Sabrinom. Barry se razišao od medicinske sestre Alyson Kierans u srpnju prošle godine nakon što se raspojasao u zabavama i koketiranjima s drugim ženama. Par ima dvogodišnjeg sina Branda. U srpnju Sabrina je postavila rekord na britanskoj ljestvici singlova; postavši prva pjevačica koja je istovremeno držala prvo i drugo mjesto tri uzastopna tjedna. No dok joj je na poslovnom planu išlo sjajno, na privatnom očito i nije, jer je tada nagovijestila glasine o razlazu objavom na TikToku.

image

Sabrina Carpenter

Erewhon/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Erewhon/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Opraštam se od njega jer nisam bila njegov broj jedan izvođač", stajalo je u naslovu te objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 17:29