NE ŠTEDI SE...

Slavna reperica privukla pozornost ogromnom torbom od 11.000 eura

Reperica je posjetila zabavni park u Francuskoj, a s njom je bio i njen suprug Offset, s kojim je prekinula prošle godine

Cardi B

 Aissaoui Nacer/mega/the Mega Agency/profimedia

Reperica Cardi B je u ponedjeljak sa suprugom Offsetom i njihovom djecom, Kulture i Waveom, posjetila Disneyland u Parizu. S njima je bila i Offsetova kći Kalea koju je dobio s bivšom partnericom. Kasnije je cijela obitelj izašla na večeru. Osim što su Cardi i Offset privukli pozornost zbog toga što su izašli zajedno, iako su prošle godine objavili da se razvode, prolaznicima je za oko zapela torba koju je nosila reperica.

Cardi je na ramenu nosila veliku torbu brenda Chanel čija je cijena oko 11.000 eura. Njezini su obožavatelji naviknuli na njene izazovne modne kombinacije, ali je za izlazak s obitelji odabrala dugu cvjetnu haljinu i crne balerinke. Osim skupocjene torbice, Cardi je gurala i dječja kolica brenda Dior, čija je cijena na službenoj stranici 4300 eura.

Reperica je krajem prošle godine rekla kako se razvodi od supruga, a razlog je to što ju je navodno prevario s bivšom partnericom.

"Već neko vrijeme sam slobodna, ali bojala sam se. Ne bojala, jednostavno nisam znala kako da kažem svijetu. Željela sam to reći već ranije, ali nisam znala kako pa sam se predomislila. Ali već neko vrijeme je tako. To sam shvatila kao znak. Želim započeti 2024. godinu svježe i otvoreno. Zanima me novi život, novi početak. I da, uzbuđena sam", napisala je tada.

image

Cardi B

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia

Međutim, od tada se par nastavio pojavljivati zajedno u javnosti, a nedavno je za The Rolling Stone rekla da su ona i Offset u dobrim odnosima.

Cardi i Offset su se vjenčali 2017. godine, a 2020. su prvi put rekli da se razvode. Tad je reperica podnijela zahtjev za razvod, ali su naposljetku ostali zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 21:44