UNATOČ BANKROTU

Slavna starleta otišla na odmor i pokazala rezultate operacije grudi. No, ono što je svima zapelo za oko je njeno lice...

Bivša starleta je zbog poreznog duga proglasila bankrot, a nakon što se nije pojavila na sudu su je uhitili

Katie Price i JJ Slater

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Katie Price nedavno je po drugi put proglasila bankrot, ali je to nije spriječilo da ode na odmor na Cipar. Fotografi su je snimili u društvu dečka JJ Slatera, s kojim je odmarala pokraj bazena.

Katie je pokazala i rezultate svojih posljednjih operacija. U bikiniju se pohvalila svojim bujnim grudima za koje je nedavno priznala da ih je operirala 17 puta. Ono što je pak brojnima zapelo za oko je njezino lice, nakon što se preko ljeta podvrgnula operaciji zatezanja u Turskoj. Price je rekla kako je nakon najnovije operacije napokon sretna.

I ona i njezin dečko pohvalili su se svojim tetovažama, a sudeći prema fotografijama, odlično su se zabavili. Nisu im smetali ni pogledi drugih dok su razmjenjivali nježnosti.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša starleta je prije nekoliko mjeseci proglasila bankrot zbog poreznog duga od 761.994,05 funti. Zbog toga se trebala pojaviti na sudu koji je preskočila, a nakon toga je izdan nalog za njezino uhićenje. Međutim, Katie je otputovala u Tursku gdje se podvrgnula još jednoj estetskoj operaciji. Nakon povratka iz Turske su ju uhitili na aerodromu.

Nedavno je zbog bankrota morala prodati i svoju vilu u Sussexu u kojoj je živjela 10 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 12:55